.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Skinny-fat - aka DYEL? aka SQUAT or DIE!

"A person who is not overweight and have skinny look but still have a high fat percentage and low muscular mass. Usually those people have a low caloric diet, that's why they are skinny, but are not involved in any sports activities or trainings and that's why they don’t have any muscle. Since between the bone and the skin those people only have fat, the skin can be deformed easily because the skin layer is located on an unstable matter (fat).

Skinny fat woman look sexy from a certain distance but they have soft jelly skin and still have some cellulite even if they are in there early 20. "

Което се отнася за 85% от форумните секс-символки.

DYEL бе!

Например новата плеймейтка. Уж еротична танцьорка, но няма грам нищо танцьорско в нея. Виснал задник с много стрии, отпуснати ръце. Грам тонус няма.
    Wouldn't bang

истината:

Grumpy old madman

Аз съм така. Но задникът ми определено не такъв увиснал. И нямам целулит.
    Ама тази мадама на първата снимка наистина е ужасна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Jaune
    Еммм.. да.

Повече от фен
    Че и малко тяга няма да навреди.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еми, добро утро

Супер фен Аватара на cyclops
    Мдаа тялото на плеймейтката е доста зле, за това което трябва уж да е. И аз мисля, че женското тялото(но всъщност и мъжкото) колкото и да е слабо е грозно ако не е стегнато и поддържано със спорт.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    мда... и аз тук за съжаление

That ASS
    That Samba Queen
    Как си кляка 120 кила Like a boss!
    Grumpy old madman

^ ще ме извините, но това също по никакъв начин не ми е красиво. Няма нищо женствено в такова момиче.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ ще ме извините, но това също по никакъв начин не ми е красиво. Няма нищо женствено в такова момиче.
    +++++++++++++++++

И аз както съм лев и шейсет, мммм ного секси ще е-като некво биче-ниско и набито. Не, мерси .

То щото като тази бразилка се става за 2 години. По-скоро 20 и доста сериозна и целенасочена тренировка.
    Никой не е станал много голям и много силен без да иска. По-скоро 99% от искащите не успяват.
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Големи сте разбирачи всичките!
    Първо точно стриите не се получават само от липса на спорт, второ аз лично предпочитам дупето на първата снимка 1 милион пъти пред дупето на някаква мускулеста мъжкарана.
    Нямам нищо против спорта - полезен е във всеки аспект, но ми се вижда супер дебилно някой да пуска тема със заглавие "бла бла or die", да показва "гнусни" отпуснати женски дупета и с назидателен тон да се опитва да си налага критериите за красота.
    Може да не ви се вярва, ама не много мъже биха отказали на първото дупе, докато за мускулестото...
    Das Feuer liebt mich

Do you even lift?
    То едни мъже - вагини с ташаци са тия, за които говориш!
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Говоря за това, че дребните или супер стегнати, мега мускулести задници са обикновено мъжките. Прави си изводите...ако можеш.
    Явно по форумите всички са голямата работа и дават определения колкото да си намират работа, но по-добре нещо с топки, отколкото топки с интерес към топки.

пс доста от дупетата по снимките са доста готини.
    Последно редактирано от BlackMeow : 11-22-2012 на 07:05
    Das Feuer liebt mich

Супер фен Аватара на scrooper
    Хъхъъ... Не че отпуснатото е хубаво, но жена, която прилича на културист, не е по- приятна. Откъде накъде жените трябва да вдигат 120 кила?!? За какво? За да може да носи мъжа си на ръце ли? А къде остана "златната среда", където една мацка има нормално, добре поддържано телосложение, но със спорт различен от вдигане на щанги :ХХХ
    always late but worth the wait!

Определено едно стегнато тяло е по - хубаво от слаботелесно и увиснало. До някъде си е ген и зависи от това колко кг. си свалил. Аз лично не харесвам фитнес мадамите. Много мускули имат. Но леко оформено дупе и стегнато тяло е достатъчно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ама тази мадама на първата снимка наистина е ужасна.
    Защо?

A person who is not overweight and have skinny look but still have a high fat percentage and low muscular mass. Usually those people have a low caloric diet, that's why they are skinny, but are not involved in any sports activities or trainings and that's why they don’t have any muscle. Since between the bone and the skin those people only have fat, the skin can be deformed easily because the skin layer is located on an unstable matter
    Мда, аз съм така. Но изобщо не съм съгласна, че skinny fat върви със смъкнат задник. Изобщо не ми е смъкнат, никак. Имам доста гадни стрии, но нито съм напълнявала, нито съм отслабвала рязко. Необяснимо ми е. Могат ли да се премахнат с лазер, да речем?

И все пак предпочитам това пред тва мускулесто животно с вагина, което вдига щанга.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-22-2012 на 09:58

Понеже 120 килограма на клек са много за жена? Еми не. напълно постижимо за 2-3 години сериозно трениране. Просто всички много ги е страх да не станат прекалено мускулести, ама това е като да те е страх да не станеш прекалено богат.
    Страх ли ви е да станете прекалено богати?
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Глупости на търкалета.

Това животно не е жена. Точка. Няма нормален мъж, който да я хареса.

Може би аз разбрах грешно смисъла на темата, или ? Ако въобще има такъв, де.
    Защо е нужно да ставате като показаните мутанти по снимките и видеотата? Кара ли ви някой? М, не. Съмнявам се и някоя от вас да изявява желание за развитие на спортна кариера, нали така? Тогава какъв е проблемът да си клякате, без да се впрягате, наместо да си губите времето във въртене на велоергометъра примерно???

Коя точно е мутант?
    Колкото до тази от клипчето - един от най-известните секс-символи на Бразилия. Многократно избирана за самба-кралица. Въобще не я харесват мъжете
    Grumpy old madman

Може би, но не живея в Бразилия. Там средата предразполага към това, мъжете са заобиколени от жени, надарени с огромните задници, няма как да не ги харесват и да не ги боготворят. От там идва и така нареченото бразилско дупе.
    Всичко прекалено е излишно, няма какво да си говорим. Аз НЕ харесвам подобни заоблени форми тип Кардашиан, и чуждото мнение няма как да повлияе на моето. Да, кефя се на изпъкнало дупе, (даже ин факт ненавиждам плоските!) но дотолкова, че да стои на едни нормално стройни бедра. Не сякаш дънери, забучени в торса ти. И какво ме бърка мене, че някоя си кляка 120 кила ЛАЙК А БОС? Нямам никакви амбиции, свързани със силови постижения, ако искам ще клякам и с 12 и с 1,2 кг, въпроса е, че го правя, защото ми доставя удовлетворение и ме кара да се чувствам добре в кожата си.

Мега фен
    хехе има и гадно скини фет момиче има и огромно мускулесто (тази бразилката не е от тях) Но има и средно положение-вижте лариса рейс моника мартин моника брант..Културистки все ,но какви..

Абе, д'геее, да ви имам и пртенциите и чудото. Бетер госпожички. Аз , например, където си правя само половинчасови разгревки и не съм неква мускулеста топка буквално и какво -има кой да ме харесва. Дееба вие само външния вид ли гледате? Ми, гледайте го, после да не мрънкате тая и тая ме отряза. Защото съм сигурна, че тия любимите ви културистки само ще ги сънувате, обаче с тъпите си смешни , повърхностни претенции ще отблъснете нормални обикновени момичета, които вие смятате за скини фат бла бла . Я, малко се осъзнайте ...д'ге

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си