- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шиене на дрехи-цени?
Някой знае ли колко ще ми струва да ми ушият палто(от тези,популярните),ако си купя плат,приблизително?
Еми то си зависи от шивачката,повечето си имат определени цени,има такива които ще ти го направят за 20-30 лв. и други за много повече-казвам го от личен опит
Палто за 20 лева няма кой да СКРОИ и УШИЕ.Първоначално написано от billytalent
Поне 70-80 лева ще е.
Казах го като примерни цени и все пак зависи на каква шивачка ще попадне!!!
Вярно е, че много зависи от шивачката, но цените отдавна не са такива. То само тегелите ще бъдат повече от тези пари да не говорим кройката. На мен за смяна на цип ми взимат 5-10 лева, пък не ми се смята колко ще е едно палто. Да речем, че едно палто е колкото един костюм като работа и конци, което ще рече 70-80 до 100 лева е нормално.Първоначално написано от billytalent
![]()
Готово палто от магазина до 80лвПървоначално написано от amk933
миналата година дадох на една шивачка да ми ушие палто като тези черните с големите копчета, които са модерни последните 1-2 години , все ми 40 лева
Миналата година поисках да ми ушият 1 палтенце..
http://prikachi.com/files/1212638M.jpg
Излезе ми 45лв ,като плата беше от шивачката... Доста е евтино -не си мислете ,че ще ви излезе някакви космически суми...
Ако майка ти познава някоя шивачка или е шивачка дали няма да има кой да и го СКРОИ и УШИЕ?Първоначално написано от amk933
По темата:Ми аз само съм поръчвала накъсани дънки тип "цигара" и плата и всичко беше от нея и ми струваше 20 лв(защото е много добра приятелка на майка ми),а ми каза е иначе струвало 30-40...
А на майка ми направи палтоза 25-30 лв
от къде си?Ако си от София мога да ти препоръчам една много добра и не взима много![]()
В Пловдив знам една много добра шивачка,има интересни идеи ...абе супер е
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Утре ще говоря с майка ми,за повече информация,защото тя се занимаваше с тези неща и ще ти пишаПървоначално написано от Liar
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Тъй като хич не съм наясно, а смятам да правя подарък за Коледа, искам да попитам колко би струвало това яке http://www.toxel.com/inspiration/201...-creed-jacket/ ако занеса да ми го ушият - плат, изработка, т.н.? Има ли на къде да ме насочите за добри шивашки ателиета на сносни цени във Варна? И приблизително колко време ще е необходимо? Благодаря предварително.