- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- ЛИС на Дамата с рентгеновите очи
Мооляяяя ви ПОМОЩ ТРЯБВА МИ ТЕМА : Науката прави ли ни по-красиви и по-умни ? (Дамата с ренгеновите очи) МОЛЯ ВИ ПО БЪРЗО УТРЕ ИМАМ КЛАСНО И МИ Е СУПЕР СПЕШНО
Може ли някой да ми помогне... Темата е: Изобличението на висшето общество в разказа ''Дамата с рентгеновите очи,,
Здравейте. МОЛЯЯЯ ВИ, СПЕШНО МИ ТРЯБВА ЛИС на тема: Илюзиите и истините в разказа "Дамата с ренгеновите очи".
Здравейте, трябва ми Интерпретативно съчинение на тема - Интелектуалният смях на сатирика в разказа " Дамата с рентгеновите очи" на Светослав Минков. Моля, ако някой намери нещо по темата да пише на е-мейла ми eliza_angelova@abv.bg или тук . Мерси предварително.
Здравейте, трябва ми Интерпретативно съчинение на тема - Смях и критицизъм в разказа "Дамата с ренгеновите очи" на Светослав Минков.Благодаря предварително !
Моля ви, помогнете ми!Трябва ми ЛИС на тема Посланията в разказа "Дамата с ренгеновите очи".Трябва ми за утре.ПЛС!!
Nqkoi iska li da napishe literatyrno interpretativno suchinenie na tema choveshkata bezdyhovnost v razkaza damat s rengenovite ochi na svetoslav minkov
наука и природа "Дамата с рентгенови очи" ( ЕСЕ )....моля ЛИС помогни..))))
Трябва ми за утре: Светът на героите в разказа "Дамата с рентгеновите очи" Моля Ви спешно е![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.