- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Синдромът на 16-годишните
Български форум дами и господа.. някой си беше написал в подписа: питаш нещо в бг форум и ти обясняват колко си тъп![]()
Ключ или дел моля![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Тъжната истина![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н.
Обърка!Тея дет си ги изброил вече са дядовци. Всяка 13 годишна пикла е луда по робърт патингсън или някои друг вампир,които дори не са му виждали снимка от реалния живот,за да видят какъв изрод всъшност е.
Но като цяло тва е реалността.Колкото и теми да се правят,нисщо няма да се промени
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Закво си копирал темата от раздела Любов?Не си много интересен,БАЦЕ
Е аз не нося фешън дрешки, не съм се снимал в банята и ненавиждам футбола. Вечерния час само един път го наруших, защото си изпуснах автобуса, но предпочетох да си престоя 24-те часа в районното, а не писках да дойдат мама и тати, като някои мои съученици дето има 8-9 посещения в най-различни районни и винаги техните им плащат да не би случайно дете им нещо да не му стане там. До някаква степен и родителите са виновни че преразглезват децата.
В моето училище(аз съм на 13) момичетата от другия клас за да ходят с най-известната(кифлата....) трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:
1.Да бягат от часове
2.Да я копират
3.Да ходят с смъкнати дънки и да им се вижда дупката на гъза
4.Да имат гадже 15-16 годишно
5.Да носят сутиен 2 пъти по-голям размер
6.Да ходят навсякъде заедно
7.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пишат в impulse.bg,aha.bg и такива.. обичам те гъззз
8.Да се обличат от боклуците в new yorker и terranova и такива,да си купуват маратонки от adidas
9.Да не стават по-яки от нея
10.Да се натискат с някой даже и да се е**т е по-добре
11.Задължително да ходи гримирана,с различна прическа всеки ден и да НЕ Е дебела или ляко пълна
П.С:Това същество на 20 години какво ще е?Цял живот на майка си и на баща си ли ще разчита или ще си хване някой 70-80г. богат дядко??
Скъпа, авторът е един познат казва се Даниел Захаринов и няма рег тукПървоначално написано от nymphadora
![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
+Първоначално написано от ThePowerOfLove
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Доста точноПървоначално написано от Zarity
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Мислят си, че като проявяват свободия и непослушание, са готини - но точно в България не е най-безопасно да правиш това.
Аз пък си лягам рано и не ми пука, щото на сутринта съм свежа.![]()
Градът ми е голям и пословично пълен с всякакви опасности и отрепки. Вече гледам да не се вясвам навън след 8-9 часа (макар че за 15-годишните май часът е 10?!)... Просто предвиждам какво може да се случи.
До поста на MichellePhan.
Съученичките ти са доста смешни. Тия импулси са загуба на време. А моето е ценно.
Това го виждаме всички, не само ти. Темата ти няма да промени нищо за жалост, но все пак поздравления за труда, който си положил да я напишеш...или по-точно някакъв твой приятел.
Първоначално написано от Zarity
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
да..за вс съм съгласна.но какво имаме против house музикатааз съм момиче..14..пия малко, не пуша, навън съм до 20ч и нямам регистрации в "яките" сайтове, не съм кифла и въпреки това се обличам добре (разбира се не разголено като некоя курвичка) и се гримирам..мразя чалгата и обичам hous-a..без снимки в кенефите, без цякви "модерни цайсони" без устни тип "кокоши анус"..ии без никове като "СлАдКъЪ КуЧкъЪ" , редуване на малки и големи букви и смесване на кирилица и латиница..аа и онея яките буквички део си ги правите вие..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Първоначално написано от heiress
жэапнов
Браво,идеално подчертаваш очевидното.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз не мога да разбера какво против имате Брад Пит и Джони Деп? =О
Това е абсолютно вярно за съжаление не знам до къде ще стигнем така...
немога да разбера какво ви засяга вас това кой как ходи облечен какъв авер има или с кого се движигледайте си себе си и не се занимавайте с подобни хора... обзалагам се, че половината от вас са точно такива, а на човека който го е написал това ще му кажа евала, че се е потрудил да го напише , ама също ще му кажа, че като го е написал и да иска нищо няма да промени...
weezy f baby
![]()
Абе всичко това е вярно. Естествено има някои неточности. Първо не всички са такива има и свестни. Второ някой каза, че било мода да ходят на фитнес. Фитнес?Келешчета на по 15 дето пушат и пият като издънени?
Нали ги гледам, мода е да си 50 кила (ако си 1.80), да вървиш все едно перките ти ти бъркат в ушите и все едно вдигаш 200 от лежанка, въпреки споменатия ръст. Да не забравяме че трябва да се отваряш на всеки що няма такива дрешки и прически като на твоите приятели и когато те натупат да ходиш да търсиш кой да ти реши проблема.
Много важно, майната им. Всеки и да се ядосва какво може да направи. Гледайте себе си приятелите си и пийте минерална вода.
Някои казаха, че е една от многото теми, но пък е (както казва един учител) много вкусно написана. Не знам кой е автора, но поздравления, здраво есе.
И след всичко което казах, не съм съгласен с авторската теза. Това слагане под общ знаменател се е превърнало в тренд. Всички ли са такива, бре, мама му стара? "Е, разбира се, има изключения." Не е ли и това меко казано? Всяка такава тема, на момента се пълни с коментари от хора, коренно различни от описаните в текстовете. Я, парадокс! Нищо ни няма на нас, децата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Половината от темата почнаха да се оправдават, че не са такиваГузен негонен бяга ;]
Иначе браво, че някой се интересува от тези неща. Децата на България от зле, стават по-зле. Малко са изключенията, за жалост.
И спря да се върти за миг земята..