- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шоколад или секс? :Д
Яжте шоколад и до 100 години няма да има един българин![]()
циганите ще са превзели БЪЛГАРИЯ!
![]()
ъхъ... на 9тия месец никой не напълнява...Първоначално написано от m1nik
![]()
Много обичам шоколад![]()
![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
ммм тва вече зависиПървоначално написано от irnfried
![]()
ШОКОЛАДДДДДДДДДДДДДДДД !!
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ИлиПървоначално написано от elito0o0o0
Аз бих избрал последното майнаШоколада е за афтърпарти
![]()
![]()
![]()
То затва циганите ще на превземат, като немат пари за шоколад и презервативи яко сексПървоначално написано от Azgalor
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Идеалната комбинацияПървоначално написано от xoxi
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
мдaa, определено шоколaд и ще съм гордa с девственосттa си![]()
![]()
баница![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
От шоколада ставаш прасенце,обачееее като почнеш нема край.Нз...като че ли секса![]()
И на теб чувството и за хумор е едно качествено... :XПървоначално написано от LSFC
Не знам човек, който да предпочете шоколада пред секса. Шоколад - излизаш до магазина и си купуваш. Секса е нещо доста по-трудно достижимо, така че въпроса е тъп... Но много обичат да го задават разни хора, както и автора тук, защото е супер клиширано и на мода да кажеш "шоколад"...
да ама от секса зъбките не се развалят ! хах иначе по темата наистинаа мм сложна дилема как ми се дояде шоколад ммм
Шоколад по време на секс... топинг... няма да навлизаме в подробности "кое, как и къде"![]()
[quote="AceXe"]И на теб чувството и за хумор е едно качествено... :XПървоначално написано от LSFC
бате тая тема е пълна простотия "шоколад или секс" по глупаво нещо небях чувал , така че реших и аз да напиша , някой простотия . Ебати хейтърите , нападат всеки само да са дразнят ....... И кой би предпочел шоколада пред секса незнам , ама както и да е ...
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Zvu4i dobreПървоначално написано от ChezZ
![]()
![]()
pone kogato 6okolada svu6i 6te znae6 4e ti ne si pred savu6vane :P
![]()
Как може дори да ги сравняватеВсе пак говорим за секс..
ей тфа е най-добре
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
правилно и също от секса не се надебелява, но си е най-хубаво докат правиш секс да ядеш шоколад.Първоначално написано от anonimchetou
![]()
playboyche ти представяш ли си така к'во мазало ще стане в леглото![]()