И аз нямам среда, не си само ти . Да легна да мра ли ?
Нямам съседи около моите години и в работата съм най-младият мъж. Имам 3-4 приятеля и това е. Ти поне имаш приятелка. Не знам какво чакаш :P . В моя град и жени като за мен няма. Умряла работа е, но това е положението. Не нито една, но си е едно голямо нЕмане.
Животът сега е труден. Поне в семейството не се карайте, защото това са хората, които винаги ще те подкрепят и на които можеш да разчиташ. Никога няма да те изоставят или предадат.
На първа ръка се успокой и не мисли за проблемите си. Така не ги решаваш, а ги задълбочаваш. Все едно да имаш рана и всеки ден да я човъркаш. Ще заздравее ли? Даже и да заздравее след мнооого време, ще ти остане белег. Пази си психиката.
Животът не е толкова сложен и труден колкото изглежда. Само изглади негативните нагласи и противоречията вътре в теб.
Приятел насила не можеш да си намериш. Ще ти дам насока как да търсиш. Ако обичаш билярд например, иди в някоя зала и предложи на някое от момчетата да поиграете. Играйте за удоволствие, не се състезавайте. Ако си по-добър, дори го остави да те победи. Ако ходиш на фитнес, просто помоли някой да стои до теб докато правиш сериики на лежанката. Мисля че ме разбра. И махни тъжно-агресивното изражение от лицето си. Радвай се на малките неща. Я виж какъв хубав сняг е навън, идват най-хубавите празници, излезте с приятелката и недей да спишшш