- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
.. когато не учите;когато не помагате или когато не се върнете навреме у вас или някоя пакост ;d
Не ме наказват.Само ме заплашват ;д;д;д. Ама и аз съм си добро дете![]()
и мен не ме наказватама и не правя много поразии
![]()
най-многото да ми се скарат малко за леко обличане и да ми кажат-ще се разболеееешш... ама не се разболявам ; те забелязаха тва и затова вече не ми правят проблемация
![]()
Не ме наказват + рядко ми се карат..Понякога ми правят проблеми за дрехите - щяла съм да се разболея..Но иначе нямам проблеми с тях![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Баща ми,взима рутера в колата и аз отивам и си го взимам и сякаш нищо не е станало![]()
Ми заплашват ме със заплахи от типа"Еданседмица без компютър" и такива ама кай изпълнява наказанията...![]()
Ами не ме наказват много-много. Но като бях малка, на 5-6, бях перманентно наказана, много бях откачена.![]()
Отдавна не съм се карал с тях, нито са ме наказвали...![]()
Същото от Н доПървоначално написано от aloveyou
![]()
Не ме наказват , и много рядко ми се карат за нещо.Аз съм послушна![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
мен ме наказват само като свърша нещо дето не трябваКато например, забравяла съм апартамента отключен, забравяла съм си телефона точно когато най-много ми трябва... и разни такива по-сериозни неща, не защото седя на компютъра или някви такива... Така че рядко ме наказват. И то по скоро не ме наказват, ама баща ми казва, измисли си наказание
И аз като му кажа че незнам, той да ми измисли, и тати казва, аз нямам време да ти мисля наказание, измисли си сама
И аз измислям нещо от сорта, 1 седмица без компютър, само че те наще забравят, така че наказанието трае най-много 3 дена
![]()
лелле какви са тия наказания бе на колко години сте че ви наказват още![]()
![]()
![]()
без компютър вечерни часове(специално вечерен час ) боже боже .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен не са ме наказвали откакто бях на 8 и нямам тия проблеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не ме наказват,аз да не съм на 5 ... само ми четат конско и после им минава. Макар че аз съм добричка и не им се налага много често!
Абе да ще ме наказват ,кукувички .
Освен заплахата
"Ще ти сложа парола на компа "
ама . ,на баба ми хвърчилото![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от amk933
Вафла..