.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

RQ:"Непостоянство, твоето име e жена!" - есе

Есето е върху Хамлет. Търсих из интернет, но нищо не намерих. А точно тази тема не ми е особено силна и общо взето не мога да напиша нещо. Хора, помагайте моля...
    Благодаря предварително.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    И ние ся учим за Хамлет и даже правихме класно на него и всички преписахме от има едни помагала "Литературни Анализи" иди си купи 1 такова и там има6е не6то.

pi4 vijdam 4e temata e dosta stara no vse o6te nqma ni6to iz neta po tazi tema a i na men mi trqbva

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от imymoon
    pi4 vijdam 4e temata e dosta stara no vse o6te nqma ni6to iz neta po tazi tema a i na men mi trqbva
    Бахти..Не можете ли да седнете и да напишете нещо с свои думи..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

dude ако можех да измисля нещо по тая тема немаше да търса в нета!!!!1

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ мал шанс тогава, който не може- 2ка и това е, на мен дали някой така ми пише есетата, сама си ги пиша, егати мързелите сте

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 12:55 pm Заглавие: RQ:"Непостоянство, твоето име e жена!" - есе

Няма какво повече да добавя!

пп: Не мога да разбера откъде ги вадите тия теми от 5 века назад..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

след като им трябват, нормално е да ги вадят. използват търсачка, за разлика от малоумниците, които пълнят форума с теми.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Стига, бе , хора, Шекспир е уникален! Даже още сега мога ти кажа защо не намираш нищо в нета. Защото оригиналното заглавие на есето би трябвало да е "О, слабост, твоето име е жена!" Разрови се малко по-дълбоко, няма начин да не намериш някоя сносна темичка.

Главното, което Хамлет се опитва да каже е че независимо какво правят жените, те са слаби, заради липсата си на воля и постоянсто и всичко това се корени главно в това, че майка му е взела чичо му за съпруг още преди истинският крал на Елсинор да е истинал в гроба си.

Това е всичко, по което трябва да размишляваш от сега нататък. Развиваш, оформяш, вмъкваш, украсяваш и ето че ЛИС за класното ти е готово. На мен също ще ми се наложи да пиша на подобна тема след ваканцията.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако не си прочел/а произведенито, направи го веднага. Не можеш да пишеш върху което и да е произведение, без да познаваш сюжета му.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Голям фен Аватара на dimi93
    Ужъс Хамлет, ами то с нашите 2 часа литература дори не успях да го прочета. На класното 100% ще имам двойка. Хамлет ми е толкова противен, че....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си