.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Програма...

Имаше една проограма, която беше за нещо като нямаш интернет да влизаш (как обясних :P ) Ако някой я знае да я каже, че ми трябва спешшноо

за да питаш явно не знаеш как точно се разпространява интернетът. ако по кабела/оптиката/wireless - а нямаш подаден сигнал под формата на интернет от провайдъра или си изскубала кабела от компютъра, то тогава никаква програма не може да те вкара в интернет.

Скайп - dark_elf2

вкарайте ме в интернет. плийз!

то ако имаше такава програма никой нямаше да си плаща интернета бе
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    то ако имаше такава програма никой нямаше да си плаща интернета бе
    Ми да Явно нещо не можеш да ни обясниш за какво става въпрос.. или просто не си разбрал/а правилно как действа тая програмка

Град
    бълХаристан
    аа на ония дето бяха хоумлан дори да немаш нет си влизаш в дата,бг и си псуяш без проблем ама после спре далаверата, щото май ги взеха спектрум нет, а и аз се преместих у люлинО и съм на люлиннет

апффф ... Вие на лууда лии ме правиите аз ссъм я използвалла

тва ще да е яка програма,но едва ли има такава

Намирисва ми на някаква "секретна програма" разработена от НАСА и ЦРУ, която се използва за инзвънреден достъп до интернет от компютър нямаш връзка с глобалната мрежа при случай на Ядрено нападиние или трета световна война...

П.С. - Абе Вие "чувате ли се, за какво говорите"... - няма такива филми!!!

нещо май не можах да те разбера...

ЗАРЕЖЕТЕ

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Вероятно става въпрос за зареждане на страници offline, което е същото като "влизане в Интернет без Интернет", ама много по-различно... Въпреки, че то от това описание едва ли се разбира нещо, ама...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си