- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Новото поколени"
Глупости. Родителите са НАЙ-големия фактор. Не виждаш ли грешката си, защо мислиш, че родителите, които не разговарят с децата си са разглезени?Първоначално написано от Christine
И тук започват "ако родителите не бяха..." Всичко което кажат, направят, се взима за пример или се отрича. Ако бащата псува "П****и мръсни", очевидно детето ще си създаде впечатлението, че са хора, които трябва да мрази. Отношението към него, както ти каза "не разговарят с децата си", ще търси вниманието на други хора. И това не е глезене бтв, а чиста глупост.
А защо сме разглезени повече от нашите майки и бащи? Защото това е средата ни, предлага тооолкова много. Няма как да не искаш. Всеки се опитва да се изрази както иска.
Никога не съм имал против кифли и фешъни. Аз нямам нищо общо с животите им, нямам и намерение да се бъркам и да си създавам ненужни проблеми. Предполагам, че имам много пропуски, ама тая тема трябва да се обсъжда много време, за да се стигне до извод.
И Lucyy, няма такова "по-късно". Изграждаш едни виждания за света през тия години. Да бъдеш разубеден след това е изключително
трудно.
Zarity, по подписа ти мога да си правя някакъв извод, че си много крайна. Това не е вярно. Ти не познаваш тия хора, можем единствено да си правим изводи от това което сме видели, а то е много малко.![]()