- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-тъпите(*) въпроси, които са ви задавали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това с тоалетната е най-тъпия въпрос който съм чувал!!!!!!!!!!!
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Класацията :
1място------СПИШ ЛИ ? (задава се когато тамън си заспал)
2място-----Металите правят ли секс ? (зададе ми го един тип беше странно)
3място---Печели една фраза глупашки задавана от всички "Знаеш ли еди квоси,еди що си ?" тъпо е как ще знаеш... или пък "Ама да ти кажа ли кво станало..и тн "
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Преди имах една колежка, която си беше шемет отвсякъде. От нейна страна са ми задавани такива въпроси, които съм убедена, че няма шанс да ги чуя от друг. То не беше "Обичаш ли да те стискат силно?", "А може ли да те стисна силно?", "Можеш ли да караш самолет?А влак? А автобус? А камион? А кола? А защо не можеш?", "Виждала ли си духове? А извънземни? А искаш ли да видиш?". И ти задава тези и още 100 въпроса в рамките на една минута. Първия ден ми беше малко трудно да й свикна. Иначе е готина, яки разговори съм имала с нея. =]
P.S.: Чавдар е супер якото име !!!!!
Чикаго турско мекере просто - Чавдар е много хубаво име, а ти си долна гнида, дето заслужава страхотен бой заради приказките си да те носи орела !!
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
"МОМЧЕ, ти на кой си внук, уа"
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Емииии и мен доста често ме питат абсолютно същото, заради името на баща ми.Първоначално написано от Romance
Иначе един от най-често срещаните тъпи въпроси е "Не те ли боли тоя пиърсинг"![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
Не знам дали е съвпадение, но годината, в която се е родил тати е излязъл и филма " Ромео и Жулиета" ...
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз чак такива съвпадения нямамно е яко.
Saatana vittu perkele hate crew!
"Хитлер беше президент на Русия, нали?"
"Че ти учиш ли? (Мислех, че си завършил)"
кои са най-тъпитр въпроси, които са ви задавали? - това е най-тъпия въпрос, който са ми завдавали
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Aз ся си спомних за една супер странна случка хахах малко не е за темата ама... идва някво момче и ми бута едно листче в ръката си, каза ми, че съм красива и отпраши...беше си дал имейлаОще си го пазя.
Иначе са ме питали адски тъпотии ааадски тъпотии...
Примерно...аз съм на работа (сервирах) и някви клиенти ме питат "МОже ли сега да седнеш тук при нас да го изпушим ей тва"
"Обичаш ли да ти щипят зърната" (от момиче)
Тоалетни истории адски мн от рода на "Кво лайно изсра" "Ака ли днес", "Как беше махмурлиското" и т.н. хахахаххахаххахаххахахахх ахахахахаххахахаххах
Най-често задаваания и адски тъпия въпрос е "С лещи ли си" (сякви хора непознати)
оф има адски много ма не се сещам хахах
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ба, като се замисля, аз самата понякога задавам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО тъпи въпроси. Даже доста често.Учителите ми в зор са се видели, хахахах.
Питала съм хора при запознанството ни пъълни простотии... Подобни на това със зърната на mmKamm.Даже скоро бродих из класната стая (не бях много адекватна тогава) и питах останалите момичета дали може да им стискам циците.
![]()
![]()
![]()
Оня ден питах господина по география "Господине, вие както сте от с. Сенокос, имал ли сте полови контакти с животни?" защото ни разказваше как гледал некви кокошки като малък или нещо подобно. Горкия човек седи и О.О така ме гледа xD
"а в Канада има ли домати и краставици?"
"кой е Мусолини?"
..
Oт 5-ти клас до 10-ти клас...тва е много време... всеки час по биология питам учителя си (от 5-ти до 8-ми един и същ) "Как се чукат кокошките и петлите?" (просто защото немога да си ги представя....искам да ми се обясни...не съм виждала..) И отговор получих чааак в края на 10-ти клас най-накрая.Първоначално написано от Spider4eto
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
ахахахахаха аз съм виждала на село, като бях преди няколко години. С баба ми отивахме да купуваме яйца от няква съседкаПървоначално написано от mmKamm
![]()
Ти наистина ли не си девствена? - приятели...
Това Йордана и Йорданка един и същ човек ли са? - учители..
Май ми се струваш пораснала..? - близки..
На колко си години? - винаги ..![]()
"За колко си купи еди си кво?"...Много ме дразнят въпроси от този сорт...
"Майка ти не ти ли се кара,че се обличаш така?"... о.О еб*си![]()
ААА, ОЛЕЕ, това ме подсети за още един хипер тъп въпрос, който са ми задавали. Влизам си аз в един магазин за дрехи, разглеждам си и изведнъж продавачката ме пита "Абе, майка ти как така ти е позволила да се боядисаш?!"![]()
даскала в 9 клас 'какви са тия халки на ушите бе,на патката нямаш ли??"
![]()
![]()
Като бях тийнейджър в гимназията, мои роднини, които рядко виждам по-принцип ми задаваха един от най-тъпите въпроси : " ууу колко си пораснал, ти завърши ли висше вече ?? "
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Колкото и тъпо и клиширано да звучи вече, баба ми звъни по домашния телефон и винаги започва с думите:Къде си?![]()
или пък... пита ме нещо и аз, за да се отърва викам:Не знам , но естествено получавам нов въпрос: Защо не знаеш? Какво изобщо знаеш?![]()
или пък "любимият" ми въпрос: Днес изпитваха ли те? - ако кажа 'да' ме питат по какво и колко имам, а ако кажа 'не' ме питат: Защо?
wtf...оставете ме намира![]()
Изобщо не е тъп въпроса!Първоначално написано от gret4ety
Момчето си прави сметка.![]()
питат ме нещо аз казвам не знам и те ме питат защо ? Е ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ ЗАЩО БЕ![]()
.!.