- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква е разликата...................
Каква е разликата между парфюм и тестер?Кое е по траино![]()
![]()
![]()
![]()
това ме разби честно ... ми няма разлика, едно и също е! Само че едното е за проба и ако ти хареса си купуваш парфюма ... няма как да си купиш тестер![]()
^ има ;д в някои магазини продават и тестери,които са малко по-евтини от оригиналния парфюм ;д (не,че тестера не е оригинален де...)
Тестерите са с по-траен аромат и са по-евтини от самия парфюм.
^ Това е вярното.
Моя пр-ка и колежка работеше във известна верига за козметика и парфюми и тя ме светна да купувам винаги тестери. Понеже с тестер те зарибяват понеже е по-богат на парфюм, а самия парфюм понякога е по-разреден и смотан.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от PinkFloydSound
Просто аз
Така е.Единственият недостатък е, че са по-малки![]()
Ти , като не си компетентна по дадена тема , защо изобщо пишеш ??Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Тестерите са по-трайни и по-евтини.
Много по-добри са с две думи.![]()
Повечето сайтове предлагат тестери , аз лично досега винаги съм си поръчвала и съм изключително доволна.![]()
Офф само гледате да се направите на интелигентни, пък всъшност сте същински тъпанари....Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Има разлика. Тестерът е по-силен и траен, но п-малък, а парфюмът е по-голям, но по-разреден...
eй много интилигентната всъщност се пише със ЩПървоначално написано от casey
![]()
![]()
Още по-интелигентната, Suck, а не suX....Първоначално написано от YouReallySux
знам, нарочно го написах такаПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()