- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти скачате на въже, за да отслабнете?
А вие как точно скачате..имам предвид с двата крака едновременно ли или прескачате въжето само с единия (надявам се да сте ме разбрали)?![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от HexGirl
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
аз преди като скачах бях отслабнала 4кг за седмица и половина,и скачах около 40мин,но не съм си ги броила
Ей,от къде си купихте въже? Аз само намирам въжета за малки децаВ смисъл са ми къси.
![]()
А продавачките ме гледат много странно като ги попитам.Все едно само децата скачат.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз скачам по 1000 пъти, но е малко и затова ще трябва да ги увелича. Иначе въжето си го купих от някакъв спортен магазин.![]()
По 20 - 30 минути всеки ден .
Нямаше логика,беше любов.
Само аз ли се оплитам?
Засега предимно бягам, но трябва малко и да поскачам.![]()
хаха тва за загрявка не стига...ПОНЕ 500-до 1000(а може и повече)Първоначално написано от ByK
Не е важен броя на скоковете а времето , най-добре за начало 10 мин . после ги увеличаваш на 15-20 .Но все пак , за по удобно си брой колко серии правиш за времето примерно една серия ти е от 100 скока за 10 мин може да направиш около 5-6 серии аз така си ги броя и ми е удобно и се съсредоточавам повече докато скачам![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Ем мойто е за 15 кинта от Intersport или SportDepot(не съм сиг).Няма броячи и глупости,но съм много доволен.Първоначално написано от LadyV
![]()
Мхм в началото колкото можеш и постепенно увеличаваш бройката.Но към 1000 е добре,другото не върши кой знае колко работа.Като скачаш сменяй темпото и не е вярно,че под 40-50 минути не е работа.След 45 минута губиш мускулна маса,след 20-тата мазнините.Айде успех!![]()
Toва е добър съветПървоначално написано от zlatnata_ribkaaa
.
Със сигурност в началото започни с по-малко и с всеки изминал ден увеличавай.Все пак ти ще усетиш как се чувстваш и ако прекалено много си се изморила ще спреш и на 100.За ефект ще има,дори мможе би ще се задържи.Миналото лято юли месец скачах всяка сутрин и поотслабнах.Септември като започнах училище всички,които не ме бяха виждали ми казаха,че съм отслабнала
.Сега мисля отново да започвам,но малко ме мързи
.
А ако скачам като с въже, ама без, ще има ли ефект?![]()
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Не съм сугурна, но да скачаш без въже е малко тъпоПървоначално написано от StreetFame
![]()
не малко ами МНОГО
Все едно си някой луд, излязъл от психиатрията..
![]()
Аз иначе пратя най-малко по 500 скока на 2-3 дни, пък се тъпча непрекъснато. Но това да съм слаба си ми е в гените. За което много се радвам. През живота си не съм минавала на диета
.. и се гордея със себе си
.
Успех на всички JUMP-ващиПосле казвайте резултатите.
*сън*
Аз попринцип скачам по 100 или 120 и има ефект!!!!!!!!!!![]()
)))
:P
![]()
![]()
Preska
Скачала съм на бройка .. Хиляда + ..
Но най-често скачам за време, примерно по 20-30 мин.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз си изрових едно сладко силиконово синьо въже от СпортДепо-то и мисля да скачам три пъти по седем минути примерно, защото имам леки проблеми със сърцето и такива дейности не му се отразяват особено добре.
Аз скачам на бройки към 1000 с едно силиконово въженце от Орифлеймкоето изчислява колко калории изгаряш Има резултат но чак след седмица-две
![]()
Първоначално написано от XheroineX
И аз имам такова и от година сигорно стой в шкафа и мисля да го изпробвам![]()
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
Започвам с оплакванията..
* неска си купих въже, което се оказа по-късо от очакваното, по простата причина, че продавачката не ми даде да го отворя и ми каза, че е перфектно, даже ще ми е дълго.. ;хх
* та почвам да си скачам аз, че предното нещо му стана, закачих всичко, що беше около менеразчистих си място, ся тежко им на съседите..
* и продължавам да скачам, не се изморявам толкова, колкото ме заболяват ръцете да го въртя..![]()
и Въпрос:
* след колко време се наблюдават резултатите и със скачането се оформя тялото или просто се топят мазнинки![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Приблизително 100 пъти. Ужасно е,ама се стягаш.
• Обичай,за да те обичат! •
Аз скачах преди 40мин., но направих огромната грешка да започна изведнъж с толкова много време, а не да ги увеличавам постепенно и получих ужасна болка в пищялите и на двата крака. Нужно ми беше време около 3 седмици, за да ми мине напълно и сега всеки ден съм на стадиона, но с тази темичка пак ме запалихте и утре май ще изкарам въжето.![]()