.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    А вие как точно скачате..имам предвид с двата крака едновременно ли или прескачате въжето само с единия (надявам се да сте ме разбрали)?

Аз лично прескачам с единия.

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    каквато и да е тренировка по малко от 40-50 мин е безсмислена
    +1
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз преди като скачах бях отслабнала 4кг за седмица и половина,и скачах около 40мин,но не съм си ги броила

Пффф.. 40 минути.. аз с тия цигари ще си изплюя дробовете, ако скачам 40 минути...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ей,от къде си купихте въже? Аз само намирам въжета за малки деца В смисъл са ми къси. А продавачките ме гледат много странно като ги попитам.Все едно само децата скачат.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Аз скачам по 1000 пъти, но е малко и затова ще трябва да ги увелича. Иначе въжето си го купих от някакъв спортен магазин.

По 20 - 30 минути всеки ден .
    Нямаше логика,беше любов.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Само аз ли се оплитам?
    Засега предимно бягам, но трябва малко и да поскачам.

Цитирай Първоначално написано от ByK
    еми 50-100 би трябвало..
    хаха тва за загрявка не стига...ПОНЕ 500-до 1000(а може и повече)

Не е важен броя на скоковете а времето , най-добре за начало 10 мин . после ги увеличаваш на 15-20 .Но все пак , за по удобно си брой колко серии правиш за времето примерно една серия ти е от 100 скока за 10 мин може да направиш около 5-6 серии аз така си ги броя и ми е удобно и се съсредоточавам повече докато скачам
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Ей,от къде си купихте въже? Аз само намирам въжета за малки деца В смисъл са ми къси. А продавачките ме гледат много странно като ги попитам.Все едно само децата скачат.
    Ем мойто е за 15 кинта от Intersport или SportDepot(не съм сиг).Няма броячи и глупости,но съм много доволен.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Мхм в началото колкото можеш и постепенно увеличаваш бройката.Но към 1000 е добре,другото не върши кой знае колко работа.Като скачаш сменяй темпото и не е вярно,че под 40-50 минути не е работа.След 45 минута губиш мускулна маса,след 20-тата мазнините.Айде успех!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Не е важен броя на скоковете а времето , най-добре за начало 10 мин . после ги увеличаваш на 15-20 .Но все пак , за по удобно си брой колко серии правиш за времето примерно една серия ти е от 100 скока за 10 мин може да направиш около 5-6 серии аз така си ги броя и ми е удобно и се съсредоточавам повече докато скачам
    Toва е добър съвет .
    Със сигурност в началото започни с по-малко и с всеки изминал ден увеличавай.Все пак ти ще усетиш как се чувстваш и ако прекалено много си се изморила ще спреш и на 100 .За ефект ще има,дори мможе би ще се задържи.Миналото лято юли месец скачах всяка сутрин и поотслабнах.Септември като започнах училище всички,които не ме бяха виждали ми казаха,че съм отслабнала .Сега мисля отново да започвам,но малко ме мързи .

А ако скачам като с въже, ама без, ще има ли ефект?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    А ако скачам като с въже, ама без, ще има ли ефект?
    Не съм сугурна, но да скачаш без въже е малко тъпо не малко ами МНОГО Все едно си някой луд, излязъл от психиатрията..

Аз иначе пратя най-малко по 500 скока на 2-3 дни, пък се тъпча непрекъснато. Но това да съм слаба си ми е в гените . За което много се радвам. През живота си не съм минавала на диета .. и се гордея със себе си .
    Успех на всички JUMP-ващи После казвайте резултатите.
    *сън*

Аз попринцип скачам по 100 или 120 и има ефект!!!!!!!!!! ))) :P
    Preska

Град
    На стадиона за бягане.
    Скачала съм на бройка .. Хиляда + ..
    Но най-често скачам за време, примерно по 20-30 мин.
    Running is my drug and I am overdosed ..

anonymous708973
    Guest
    Аз си изрових едно сладко силиконово синьо въже от СпортДепо-то и мисля да скачам три пъти по седем минути примерно, защото имам леки проблеми със сърцето и такива дейности не му се отразяват особено добре.

Аз скачам на бройки към 1000 с едно силиконово въженце от Орифлейм което изчислява колко калории изгаряш Има резултат но чак след седмица-две

Цитирай Първоначално написано от XheroineX
    Аз скачам на бройки към 250-300 с едно силиконово въженце от Орифлейм което изчислява колко калории изгаряш Има резултат но чак след седмица-две

И аз имам такова и от година сигорно стой в шкафа и мисля да го изпробвам
    Добрите момичета чакат принца на
    белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.

Мега фен Аватара на ameli
    Започвам с оплакванията..

* неска си купих въже, което се оказа по-късо от очакваното, по простата причина, че продавачката не ми даде да го отворя и ми каза, че е перфектно, даже ще ми е дълго.. ;хх

* та почвам да си скачам аз, че предното нещо му стана, закачих всичко, що беше около мене разчистих си място, ся тежко им на съседите..

* и продължавам да скачам, не се изморявам толкова, колкото ме заболяват ръцете да го въртя..

и Въпрос:

* след колко време се наблюдават резултатите и със скачането се оформя тялото или просто се топят мазнинки
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Приблизително 100 пъти. Ужасно е,ама се стягаш.
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от DevilWish Виж мнението
    Майка ми скачаше по 200 пъти на ден и беше много отслабнала
    за колко време отслабна ? и ако не е проблем да ми кажеш с колко отслабна ?

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз скачах преди 40мин., но направих огромната грешка да започна изведнъж с толкова много време, а не да ги увеличавам постепенно и получих ужасна болка в пищялите и на двата крака. Нужно ми беше време около 3 седмици, за да ми мине напълно и сега всеки ден съм на стадиона, но с тази темичка пак ме запалихте и утре май ще изкарам въжето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си