Здравейте ! Преди един ден в скайп ми пратиха един спам .. Щракнах на линк-а, който беше даден и изтеглих някакъв файл с името на скайпа ми. Когато реших да го инсталирам просто отворих инсталацията и нищо не се появи.. Когато влязох в скайп, видях че съм пратил на всичките си абонати някаква хронология, в която пишеше какво съм си писал с мои приятели .. Умрях от срам .. След това, изтрих скайпа и го изтеглих наново .. НЯМА ПРОМЯНА .. После реших да си изтегля антивирусна .. (Avast, Kaspersky, Eset Nod32, Ashampoo AntiSpyWare) Но когато щракна на "Download", самата Mozzila се изключва .. После опитах от Internet Explorer .. пак същото .. Дори и от BitComet-a опитах .. изтеглих самата антивирусната. Но, когато вляза в папката и и щракна на инсталацията и пак се ме изхвърля от папката .. Реших да сканирам Online, но пак ме изхвърля .. Иначе нямам проблем с тегленето на останалите програми, филми, игри, музика и др. Моля ви, ПОМОГНЕТЕ МИ ! Немога да намеря решение за проблема ! Предварително БЛАГОДАРЯ !!!