- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с момче/момиче от друга националност?
Първо да започна, от Варна съм. И както може би всяко морско чадо знае, а и не само, през активния туристически сезон лятно време по курортите се изсипва огромен поток от чужденци. Естествено е доста от тях да искат да опитат всичко от коплексното ни туристическо предлагане, а именно - хапка, пийка и се стига до секс. Има и хора в този форум, които може би следват в чужда страна, или са ходили на почивки навън и са опитвали това-онова с чужденец/чужденка.
Та въпросът ми е - който има да сподели, нека разкаже някоя интересна история, впечетления, въобще да обменим опит.
А който не е - да си каже с коя националност би желал да пробва?
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Хайде да започна тогава. Бях в Германия, а там имах случай с едно момиче, което беше наполовина корейка - наполовина рускиня. Беше взела структурата на азиятките, леко дръпначи очички, мъничка, стегнат бюст и похотливостта на руските![]()
Та това момиче дойде да й оправя нещо лаптопа, пийнахме греяно вино, искаше да й прехвърля българска музика...и от дума на дума се стигна до леглото. Момичето беше много вещо в занаята, тясна и много развратна, нищо не отказаИначе беше само за веднъж, после си останахме приятели, а тя тръгна с някав руснак над нас и той я пръскаше сигурно по 18 пъти на ден, изрода
Жалко само че беше с коефициент на интелигентност на термус момичето, иначе може би щеше да се получи нещо повече от еднонощна авантюра.
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Аз искам... с французинКакви легенди се носят за тези момчета...
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
хаха интересно кво ще рече тва термус момиче ? а по темата не съм била с чужденец,но може би бих пробвала с мулат като знам колко са надарениПървоначално написано от hoooodyhoooooo
.Според мен няма значение от къде е човек,а какъв е като личност и характер.
Sleda ot liubovta
мързеше ме да прочета цялата тема, но мога само да кажа по темата, че все още не са свършили хубавите ни момчета така, че първо те ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Aничке, говорим за девойка, която е ненадмината с простотията си. Заблудена, без грам интелект...Първоначално написано от anichka12345678
А иначе тоз мулатин цър...като ти изкара черната мамба...да видиш как плюе, плюе отровааа :P
Ако иска Вероника да ми разкаже историята ! Тя я зне а мен ме мързи да пиша !
П.С Вероника,става въпрос за нощната смяна![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха най-вероятно ще искам да го видяПървоначално написано от hoooodyhoooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
през мене са минали всякъкви,руснаци,турци,бъл ари,арменци,грузинци....
хахаха ,че ти някоя магистрална к*рва ли ?Първоначално написано от DarityGirl
Sleda ot liubovta
не,просто отговорих на въпроса.имала съм възможноста да обикалям зосто тези части на света...и са ми се лепвали доста хора от различни националности.Първоначално написано от anichka12345678
бързаш със заключенията
![]()
Рускините са супер лесни и пият водка като смокове,но също така са супер кухи.Предпочитам някоя африканка със супер стегнато тяло и походка на газела,супер възбуждащи са.![]()
ем това че не си магистрална незначи че не си к*рва ,ама все таяПървоначално написано от DarityGirl
![]()
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от anichka12345678
а според теб какво значи?!?![]()
ами....аз бях в Чикаго мин. лято с баща ми, защото той имаше да урежда някаква работа за 3 седмици. С мен бяха още 2 приятелки, и с тях всяка вечер ходихме по клубовете. Запознах се с един американец, в последствие излизахме и правихме няколко пъти секс. Той никак не искаше да ме пуска да си тръгвам за Бг и на летището на връщане, дойдоха той и негови приятели, много пияни и започнаха да викат "Ani stay with us" "Ani i will marry you". Баща ми направо се побърка и в самолета през цялото време се заяждаше с мен и до днес ми напомня тази история с американеца.
Значи аз го правих с една, беше от Сърбия, после обаче нали Косово стана отделна държава, и тя отиде в Косово.Сега какво да разправям?
Доооооооста си разхайтена-за 3 седмици с некав чужденец,не се познаате ама секса е налице,боже,боооже.Аз със сериозно гадже изчаквам,па тиПървоначално написано от anika17
АА айде по темата-бих искала с некой руснак,австралиец,некви такива![]()
"Легендите", или по-скоро грозната реалност е, че поради различни обстоятелства французите се раждат с големи и безформени, "на 90 градуса изкривени" членове и дори лице от мъжки пол, като мен би казало, че секса с тях е неприятен. Предполагам, че е много по-готино да те опъва българин на задна, докато гледа мача и яде боб.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
не съм казала, че съм го направила от първия път с него. 3 седмици са предостатъчно време да опознаеш някого, ако искаш само секс от него, а аз не съм искала нищо сериозно, той го искашеПървоначално написано от britzy
![]()
японец или кореец![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
сега сериозно-мисля да ставам бизнесмен.Лада и БМВ 3ка си взех, лепенки им сложих, сега набирам момичетата.Пиши ми ЛС да се разберемПървоначално написано от anika17
![]()
ти не си ли оня същия, с тампоните?Първоначално написано от sexypichaga
![]()
защо искаш да набираш момичета, като има и момчета?
аз предлагам да си вземеш ладата и да се прибереш на село откъдето идваш.
Шведките рулират безапелационно![]()
Като цяло скандинавките - датчанки, норвежки, шведки, финландки. Рускините са лесни курветини, но стават. Представителки на бившия соц-блок - полякини, чехкини, словакини, същата работа.
Скандинавките са друга бира обаче, а най-якото е, че ако имат окосмение долу дори и пичките им са руси, а не като наште тука перхидролени блондинки.
Първоначално написано от anika17
А после се оплакват, че никой не ебава момичетата за 5 с'тинки и за нещо повече от обекти за секс.
Нека бъда справедлив и честен- така само се опетнява името на наистина сериозните и зрели по акъл девойки))))) Но това е друг въпрос и се отнася до други ценностни системи.
Нищо лично.
По темата- повечето народности са секси, не харесвам специално негърки.Но... унгарките, скандинавките, славянките... красиви са си.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Англичанките като цяло са грозни. Макар и рядко, 1 на 50 или 1 на 100 има ама яката тупалка и големи цици имат също.