.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Това звучи доста нереално..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Авторката е ебати мазохиста
    На твое място да съм се преместила 1284748344834895730475075 пъти
    Трагедията е пълна...

Град
    в света на приключенията ..

Re: *НЕОБИКНОВЕН* проблем в училище!

Цитирай Първоначално написано от Violeta1993
    Здравейте,

Аз съм Вили на 17 години от град София. Имам проблеми в училище, за нещастие съм попаднала в доста зловещ клас и имат доста странни идеи и ме карат да ги реализирам ... под старнни идеи имма впредвид хем странни, хем НАИСТИНА ИЗВРАТЕНИ! Така започва моята история ...
    Това е моето ежедневие:
    СРАМ МЕ Е ДА ГО КАЖА, НО НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР - ИСКАМ ДА ВИ СПОДЕЛЯ!!!!
    Идвам на училище и обекновено още от входа на училището чувам поне от 5 страни - Здравей, Робче. Как си ? ... Краката са ми мръсни ... Плюят ... като ме видат ми заповядват да си отворя устата и почват с плюнките, бутат ми чорапи и НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ СРЕЩУ ТОВА НЕЩО! Те се гаврят, подиграват и ме унижават пред училището - имаше един случай един съученик нарочно си изряза ноктите на краката и ми ги набута в устата. Опитах се да се противопоставя и ме бутнаха в една локва и започнаха да ме тъпчат,плюят и обиждат.
    МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ? Не мога да отида да кажа всичко това на директорката, защото няма да ми повярват, а изключено да го кажа на родителите ми! ВИЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ? Искам и аз да водя нормален тинейджърски живот!!!!!
    кажи на вашите и на директорката
    друг начин няма
    и потренирай малко за да се засилиш да ги удряш

п.п.малко като ебавка ми се струва темата ама карай..

Благодаря ви, че ми съсипахте темата

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Благодаря ви, че ми съсипахте темата
    Дадохме ти съвети, аз също. Просто темата изглежда нереално унизителна. Ако наистина търпиш такова нещо, не си добре...Махни се, оплачи се, избягай...

Здравейте,

Ех, и аз бих желал да си имам такава робиня, а пък както и нокти хапва - супер. HAHAHAH

bebkata - Извинявам се, че се намесвам във вашия спор с toncho883, но в случай ти си смешната! - Защо ли се чудиш ? Защото нали се сещаш, че в този странен свят има нещо като "Йерархия" и съответно това нещо, което го пишеш тук, не можеш да го кажеш наистина - Най-малкото, защото си много под годините на някой хора и просто не е етично нали мило момиче ? Не можеш да поучаваш хората, какво трябва да направят и какво не - като ти самата не знаеш какво искаш от този живот и съм 100 % убеден в това нещо.
    Не знаеш как се пише не знам и го пишеш "незнам" и къде си тръгнала да претендираш, че си нещо повече ?
    Ясно е това, че след този мой пост веднага ще те защитят с някакви псевдо-мнения от сорта - Тя е "модел за подражание", на теб ще ти се дигне самочуствието и си вече на 7-мото небе ... не си избивайте комплексите тук, приятели - няма нищо да постигнете освен едно форумно-самочувствие, че вече сте интелигентни и умни хора. Доста грешите - Все още много неща от живота има да видите, но аз не съм човека, който ще ви обеснява - за това нещо имате си майка и баща, който трябва да ви напътстват. За голямо съжаление не го правят и вие си живеете в един ваш собствен свят - ще бъдете смачкани рано или късно. Някой беше написал, че не можеш да се оправиш сам ... Точно обратното е, искаш ли - можеш всичко. В живота трябва да разчиташ на себе си и да можеш да се оправяш сам! Надявам се, че ще приемете моят коментар като градивен-коментар и ще поправите вашите грешки.

Успех.

Град
    Варна
    Моля ти се кажи ми,че се шегуваш...
    Как...ка...как може да им позволяваш да те тъпчат,като червей ?!

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Я преди да пуснете мнение в тази тема,върнете се и я ПРОЧЕТЕТЕ,защото вече има само един малоумен спор и нищо повече.А темата(ебавка или не)първоначално е за едно момиче,тормозено в училище.Модераторите май са в коледна ваканция

Смени училището .. ии говори с родителите сии

премести се или говори с директорката ..няма др начин

Силно се надявам да е ебавка.
    I'm not in love this time,this night...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fruity
    Силно се надявам да е ебавка.
    Не,не,не...
    То просто не може да бъде истина това...

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Едва подбрах тези мнения, които що-годе са по темата.
    Отправям предупреждение към следните потребители: toncho883, elito0o0o0, Luscious_Heart и Jus7DreamBoy. Поведението ви е недопустимо и недостойно за този форум. Единствено и само заради празниците ви давам шанс. Модераторите не спим, ама и ние готвим постни манджички!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebkatakloshkata
    Здравейте,

Ех, и аз бих желал да си имам такава робиня, а пък както и нокти хапва - супер. HAHAHAH

bebkata - Извинявам се, че се намесвам във вашия спор с toncho883, но в случай ти си смешната! - Защо ли се чудиш ? Защото нали се сещаш, че в този странен свят има нещо като "Йерархия" и съответно това нещо, което го пишеш тук, не можеш да го кажеш наистина - Най-малкото, защото си много под годините на някой хора и просто не е етично нали мило момиче ? Не можеш да поучаваш хората, какво трябва да направят и какво не - като ти самата не знаеш какво искаш от този живот и съм 100 % убеден в това нещо.
    Не знаеш как се пише не знам и го пишеш "незнам" и къде си тръгнала да претендираш, че си нещо повече ?
    Ясно е това, че след този мой пост веднага ще те защитят с някакви псевдо-мнения от сорта - Тя е "модел за подражание", на теб ще ти се дигне самочуствието и си вече на 7-мото небе ... не си избивайте комплексите тук, приятели - няма нищо да постигнете освен едно форумно-самочувствие, че вече сте интелигентни и умни хора. Доста грешите - Все още много неща от живота има да видите, но аз не съм човека, който ще ви обеснява - за това нещо имате си майка и баща, който трябва да ви напътстват. За голямо съжаление не го правят и вие си живеете в един ваш собствен свят - ще бъдете смачкани рано или късно. Някой беше написал, че не можеш да се оправиш сам ... Точно обратното е, искаш ли - можеш всичко. В живота трябва да разчиташ на себе си и да можеш да се оправяш сам! Надявам се, че ще приемете моят коментар като градивен-коментар и ще поправите вашите грешки.

Успех.
    E , хайде да не ми поправяш грешките , за да не поправя и аз твоите Няма значение кой кого ще подкрепи сещаш ли се ? Най - малко съм искала мнението ти
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Абе кифло, съмнявам се че някой изобщо те слуша вече, така че по-добре ходи пред огледалото си направи още някоя снимчица, че като ти гледам аватара к'ва си кифла ми става малко смешно
    И спри да ми се правиш на безгрешната и само да търсиш чуждите грешки, ами се погледни себе си...Неграмотна особа си

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    krem4et0 Според мен toncho883 заслужава един хубав БАНан ,защото не спира да се заяжда,въпреки предупреждението ,което отправи.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на someonerandom
    ДО авторката:Ако е истина(ако е ебавка,просто не ми го побира главата как си го измислила,ако е истина също е уникално гадно,не знам какво да се надявам....)премести се в друго училище,това ти е шанса.Щом вече са свикнали да се държат така,никакви предупреждеия няма да ги спрат да продължават.Нямаш друг вариант.Ъжалявам,че съм толкова директен,обаче това е истината,а темата има нужда от едно мнение без увъртане и обиди.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    krem4et0 Според мен toncho883 заслужава един хубав БАНан ,защото не спира да се заяжда,въпреки предупреждението ,което отправи.
    Модераторката има глава на раменете си и може да прецени кой е за банАН и кой не ! И спри да се мешаш където не ти е работа бе дете !

№1

Цитирай Първоначално написано от toncho883
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Модераторката има глава на раменете си и може да прецени кой е за банАН и кой не ! И спри да се мешаш където не ти е работа бе дете !
    Лелелее НЕ ВИ Е СРАМ ...
    Момичето да се престраши да пише тема и вие да и я съсипвате . Със вашите прости мнения Всеки има право да каже квото мисли няма нужда да се заяждате
    Според мене темата може и да не е ебавка .. но все пак се надявам
    да бъде защото това е просто момиче след година завършващо да
    му се съсипва така живота това е УЖАСНО .. Съвет премести се !!!
    Неможе некви тъпанари да ти съсипват живота та те се гаврят с
    твойто достойнство а ти им търпиш ...
    Няма да помогне и да се оплачеш на директорката пробвай
    с полицията не съм запозната но май се подават жалби за тормоз
    насилие .. пробвай но не седи със скръстени ръце майкати се е грижила за те 17 години и накрая ти да бъдеш психично болна
    заради някви си тамо .. Най вече трябва първо ваще да разберат
    Айде успехи от мене дано темата е ебавка защото ми е много жал
    за те

Re: №1

Цитирай Първоначално написано от bebencetyy
    за те
    Темата е ташак, може да спиш спокойно

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: №1

Цитирай Първоначално написано от bebencetyy
    за те
    Темата е ташак, може да спиш спокойно
    призна си го най седне а на нас админите ни се карат ...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Айде, затваряме кипенците на тая тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си