- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 4увствам се ужасноооооо... ;[[[[
Здравейте..просто искам да споделя и не искам обиди,а съвети..Незнам как е възможно,4увствам се ужасно то4но на Коледа,а откога 4акам този празник..мисля си глупости,а не искам..
мн ми е гадно и напоследък много 4есто се слу4ва..моля ви дайте ми съвет как да не ми е толкова гадно..ако може да не се слу4ва толкова 4есто и да съм по-весела..ии да не си мисля глупости
![]()
Мерси предварително..
Има и такива моменти,какъвто и съвет да ти дадем всичко зависи от теб.^^
Успех,и да - весели празници.![]()
мисли позитивно,стараи се да вижда6 не6тата не само от ло6ата им страна,слу6аи неревлива музика,сре6таи се с приятели,гледаи сме6ни филми![]()
Събери се с компанията и си пуснете някоя любима песничка!Коледа е-време за купони![]()
![]()
Не позволявай на лошите мисли да владеят съзнанието ти, излез с приятели и се забавлявай!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не се чувствай длъжна да си щастлива само защото е Коледа! Всеки си има моменти, когато има нужда да си потъжи за провалени дела. Мисли за всичко хубаво, което знаеш, че те очаква - шестица за края на първия срок, кафенце с приятелка след ваканцията, а ако и това не действа, пусни си "Бели мадами" и ти гарантирам, че ще се посмееш.
Именно, защото е Коледа, промени се заради самата себе си !Пусни си някоя комедия, слушай някоя весела песен, мисли само за позитивни неща, радвай се на празниците.. усмихвай се повече и настроението само ще дойде.
![]()
Поговори с приятел/ка. Не си мисли тъжни неща, гледай комедии, слушай приятна музика! Коледа е!![]()
ВЕсели празници на всички!!!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()