Здравейте,

Аз съм Вили на 17 години от град София. Имам проблеми в училище, за нещастие съм попаднала в доста зловещ клас и имат доста странни идеи и ме карат да ги реализирам ... под старнни идеи имма впредвид хем странни, хем НАИСТИНА ИЗВРАТЕНИ! Така започва моята история ...
Това е моето ежедневие:
СРАМ МЕ Е ДА ГО КАЖА, НО НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР - ИСКАМ ДА ВИ СПОДЕЛЯ!!!!
Идвам на училище и обекновено още от входа на училището чувам поне от 5 страни - Здравей, Робче. Как си ? ... Краката са ми мръсни ... Плюят ... като ме видат ми заповядват да си отворя устата и почват с плюнките, бутат ми чорапи и НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ СРЕЩУ ТОВА НЕЩО! Те се гаврят, подиграват и ме унижават пред училището - имаше един случай един съученик нарочно си изряза ноктите на краката и ми ги набута в устата. Опитах се да се противопоставя и ме бутнаха в една локва и започнаха да ме тъпчат,плюят и обиждат.
МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ ? Не мога да отида да кажа всичко това на директорката, защото няма да ми повярват, а изключено да го кажа на родителите ми! ВИЕ КАК БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ? Искам и аз да водя нормален тинейджърски живот!!!!!