- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- *НЕОБИКНОВЕН* проблем в училище!
Авторката е ебати мазохиста![]()
На твое място да съм се преместила 1284748344834895730475075 пъти![]()
Трагедията е пълна...
кажи на вашите и на директоркатаПървоначално написано от Violeta1993
друг начин няма
и потренирай малко за да се засилиш да ги удряш![]()
![]()
п.п.малко като ебавка ми се струва темата ама карай..![]()
![]()
Благодаря ви, че ми съсипахте темата![]()
Дадохме ти съвети, аз също. Просто темата изглежда нереално унизителна. Ако наистина търпиш такова нещо, не си добре...Махни се, оплачи се, избягай...Първоначално написано от Violeta1993
Здравейте,
Ех, и аз бих желал да си имам такава робиня, а пък както и нокти хапва - супер. HAHAHAH
bebkata - Извинявам се, че се намесвам във вашия спор с toncho883, но в случай ти си смешната! - Защо ли се чудиш ? Защото нали се сещаш, че в този странен свят има нещо като "Йерархия" и съответно това нещо, което го пишеш тук, не можеш да го кажеш наистина - Най-малкото, защото си много под годините на някой хора и просто не е етично нали мило момиче ? Не можеш да поучаваш хората, какво трябва да направят и какво не - като ти самата не знаеш какво искаш от този живот и съм 100 % убеден в това нещо.
Не знаеш как се пише не знам и го пишеш "незнам" и къде си тръгнала да претендираш, че си нещо повече ?
Ясно е това, че след този мой пост веднага ще те защитят с някакви псевдо-мнения от сорта - Тя е "модел за подражание", на теб ще ти се дигне самочуствието и си вече на 7-мото небе ... не си избивайте комплексите тук, приятели - няма нищо да постигнете освен едно форумно-самочувствие, че вече сте интелигентни и умни хора. Доста грешите - Все още много неща от живота има да видите, но аз не съм човека, който ще ви обеснява - за това нещо имате си майка и баща, който трябва да ви напътстват. За голямо съжаление не го правят и вие си живеете в един ваш собствен свят - ще бъдете смачкани рано или късно. Някой беше написал, че не можеш да се оправиш сам ... Точно обратното е, искаш ли - можеш всичко. В живота трябва да разчиташ на себе си и да можеш да се оправяш сам! Надявам се, че ще приемете моят коментар като градивен-коментар и ще поправите вашите грешки.
Успех.![]()
Моля ти се кажи ми,че се шегуваш...![]()
Как...ка...как може да им позволяваш да те тъпчат,като червей ?!![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Я преди да пуснете мнение в тази тема,върнете се и я ПРОЧЕТЕТЕ,защото вече има само един малоумен спор и нищо повече.А темата(ебавка или не)първоначално е за едно момиче,тормозено в училище.Модераторите май са в коледна ваканция![]()
Смени училището .. ии говори с родителите сии
премести се или говори с директорката ..няма др начин![]()
Силно се надявам да е ебавка.
I'm not in love this time,this night...
Не,не,не...Първоначално написано от Fruity
То просто не може да бъде истина това...![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Едва подбрах тези мнения, които що-годе са по темата.
Отправям предупреждение към следните потребители: toncho883, elito0o0o0, Luscious_Heart и Jus7DreamBoy. Поведението ви е недопустимо и недостойно за този форум. Единствено и само заради празниците ви давам шанс. Модераторите не спим, ама и ние готвим постни манджички!
E , хайде да не ми поправяш грешките , за да не поправя и аз твоитеПървоначално написано от bebkatakloshkata
Няма значение кой кого ще подкрепи сещаш ли се ? Най - малко съм искала мнението ти
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Абе кифло, съмнявам се че някой изобщо те слуша вече, така че по-добре ходи пред огледалото си направи още някоя снимчица, че като ти гледам аватара к'ва си кифла ми става малко смешно![]()
![]()
И спри да ми се правиш на безгрешната и само да търсиш чуждите грешки, ами се погледни себе си...Неграмотна особа си![]()
krem4et0 Според мен toncho883 заслужава един хубав БАНан ,защото не спира да се заяжда,въпреки предупреждението ,което отправи.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ДО авторката:Ако е истина(ако е ебавка,просто не ми го побира главата как си го измислила,ако е истина също е уникално гадно,не знам какво да се надявам....)премести се в друго училище,това ти е шанса.Щом вече са свикнали да се държат така,никакви предупреждеия няма да ги спрат да продължават.Нямаш друг вариант.Ъжалявам,че съм толкова директен,обаче това е истината,а темата има нужда от едно мнение без увъртане и обиди.
Модераторката има глава на раменете си и може да прецени кой е за банАН и кой не ! И спри да се мешаш където не ти е работа бе дете !Първоначално написано от elito0o0o0
ЛелелееПървоначално написано от toncho883
![]()
НЕ ВИ Е СРАМ ...
Момичето да се престраши да пише тема и вие да и я съсипвате . Със вашите прости мнения Всеки има право да каже квото мисли няма нужда да се заяждате![]()
Според мене темата може и да не е ебавка .. но все пак се надявам
да бъде защото това е просто момиче след година завършващо да
му се съсипва така живота това е УЖАСНО .. Съвет премести се !!!
Неможе некви тъпанари да ти съсипват живота та те се гаврят с
твойто достойнство а ти им търпиш...
Няма да помогне и да се оплачеш на директорката пробвай
с полицията не съм запозната но май се подават жалби за тормоз
насилие .. пробвай но не седи със скръстени ръце майкати се е грижила за те 17 години и накрая ти да бъдеш психично болна
заради някви си тамо .. Най вече трябва първо ваще да разберат
Айде успехи от мене дано темата е ебавка защото ми е много жал
за те![]()
Темата е ташак, може да спиш спокойноПървоначално написано от bebencetyy
![]()
![]()
призна си го най седнеПървоначално написано от Violeta1993
![]()
![]()
а на нас админите ни се карат ...
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.