- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми са заедно само заради мен! HELP! HELP!
Родителите ми напоследък постоянно се карат и винаги ме пренебрегват. Когато ги питам какво е станало майка ми обикновенно ми казва, че не е моя работа,a тате ми казва, че това не ме засяга и че не трябва да ме тревожи, но как да не ме интересува като все пак аз съм им дете. Много е гадно защото майка ми се държи като дете понякога се сърди по 3-4 месеца на тате. Моля помогнете как да им кажа, че това ме засяга и че искам да говорят с мен като с голям човек все пак съм вече на 14год. а не някво 5год. лапе. Мерси предварително!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
казвали са ми го и то няколко пъти
Според мен ще е най-добре да не се мешаш..това са си техни отношения![]()
+++Първоначално написано от DevilWish
Или се опитай да поговир с тях
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Това са си техни проблеми,всеки има право на личен живот,остави ги ще се оправят ..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
The same.Първоначално написано от nefchi_bs
Аз също мисля като останалите.Остави възрастните да си се оправят както си знаят,а ти си гледай училището и не се намесвай в техните работи.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
+++++++++++++++Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
гледай да няма лоши отношения;караници и проблеми между родителите и теб![]()
Аз пък изобщо не съм съгласна, че не трябва да се бъркаш. Инатствай докато разбереш или поне им кажи, че не ти е приятно и те тормозят по този начин. Отношенията между родителите влияят много върху децата, не бива да се пренебрегва мнението им![]()
Първоначално написано от danibebi
Правилно. Не бива да се прави, че няма проблем и да гледа само себе си, при положение, че има караници в семейството. Още повече, че тя е косвено засегната от тея караници и това би имало преки резултати върху нея. Но все пак, още е малка и най-вероятно няма да разбере някои работи. Нека им каже все пак какво мисли за цялата тая ситуация и да поговорят тримата. Игнорирането на проблема не спомага за решаването му.Първоначално написано от Myrrie
Абе семейство са се пак.. кво да не се бърка.. Нали всички трябва да си помагат и да решават заедно проблемите.. така като я пренебрегват не е много правилно... а и тия караници влияят на децата....
Първоначално написано от nefchi_bs
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..