.

Виж резултатите на анкетата: Къде мастурбирате най-често?

Гласували
256. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • В банята под душа

45 17,58%
  • Заключвам се в тоалетната

15 5,86%
  • В леглото

64 25,00%
  • На дивана пред телевизора

6 2,34%
  • Пред компютъра

107 41,80%
  • На други места

3 1,17%
  • Много ме е срам, няма да кажа

16 6,25%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Рядко ми се случва .. НО ........ под душа

Град
    Sofia
    На улицата

където ми падне в нас ... стига да съм сам, но най-често се случва под душа

Извинете но, като маате пред компютъра, ако сте лапетия дето още нямат сперма разбирам... Ама останалите върху клавиатурата ли се изпразвате или по монитора или пък на килима

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от acer666
    Извинете но, като маате пред компютъра, ако сте лапетия дето още нямат сперма разбирам... Ама останалите върху клавиатурата ли се изпразвате или по монитора или пък на килима
    емм брато за кфо са по-големите каки ?!

Значи : Пред компа , в даскало , в кенефа и най-вече като влена да се къпя ,,, когато съм на таванската стая и тренирам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Ми на много места съм го правил: в леглото, пред компа, в банята, на дивана и т.н. ей треа пробвам в кухнята за там не се бях сещал
    П.П. Ей много се размечтах нещо
    Размечта се че си мастурбирал ?

Prepare to be amazed!
    Пред компа, в тоалетната (в първия ни апартамент в созопол, после във втория, и тука в третия), в първия апартамент на дивана в хола, на дивана в кухнята, на леглото ми там, на земята, на пода в банята, на фотйоила в хола(не знам каде е ер малък). Втория апартамент - на фотйоила и дивана в хола, на леглото ми, на другото ми легло, на табуретка, на стол в кухнята, във ваната (която беше под душа така че 2 заека с един куршум ). В един приятел от горния етаж. И в един приятел на долния етаж в блока кадето беше първия апартамент (без те да знаят естествено ). Третия апартамент - пред компа, на дивана в хола, в банята, в коридора пред огледалото, в леглото, в тоалетната. Секс - у нас, ъ гаджето, на бюрото, на стол у тях и у нас. На масата в кухнята, на дивана в хола, в банята, в коридора пред огледалото, на пода, на барплота в кухнята, в даскало в тоалетната, в гората на един камък пред една урва, камъка поддаде и падна долу... А и за мастурбирането - в Каварна по време на рокфеста в къщата на едни познати.

в железарията

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    На терасата .
    то така е най-добре на терасата или по светло на вдигнати щори да ти се порадват малко комшиите
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Еми в нас ми е най-редовно на мене.. Нет-а не прощава на никоя ръка

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от superradi
    Еми в нас ми е най-редовно на мене.. Нет-а не прощава на никоя ръка

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Пред компютъра ми е най-приятно на мен ...
    Вижте ми само дясната ръка каква е станала

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Рядко , в леглото.

Ходим у комшията
    Да пием!!

тръгвам гол из центара и кат видя някой яка путка и кавам да седи на едно място малко и са почва една шляпане.

Голям фен Аватара на go6i
    Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живя срещу нас!
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Рядко , в леглото.

В банята най-често с душа настроен на масажна струя

П.П. go6i RHCP rock

И после душа мирише на любов
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив,Кичука
    В тоалетната най-вече.Като видя какви форми има казанчето и испадам в еуфория
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Град
    бълХаристан
    в градския транспорт
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от badjanack
    Prepare to be amazed!
    Пред компа, в тоалетната (в първия ни апартамент в созопол, после във втория, и тука в третия), в първия апартамент на дивана в хола, на дивана в кухнята, на леглото ми там, на земята, на пода в банята, на фотйоила в хола(не знам каде е ер малък). Втория апартамент - на фотйоила и дивана в хола, на леглото ми, на другото ми легло, на табуретка, на стол в кухнята, във ваната (която беше под душа така че 2 заека с един куршум ). В един приятел от горния етаж. И в един приятел на долния етаж в блока кадето беше първия апартамент (без те да знаят естествено ). Третия апартамент - пред компа, на дивана в хола, в банята, в коридора пред огледалото, в леглото, в тоалетната. Секс - у нас, ъ гаджето, на бюрото, на стол у тях и у нас. На масата в кухнята, на дивана в хола, в банята, в коридора пред огледалото, на пода, на барплота в кухнята, в даскало в тоалетната, в гората на един камък пред една урва, камъка поддаде и падна долу... А и за мастурбирането - в Каварна по време на рокфеста в къщата на едни познати.

Цитирай Първоначално написано от UltrasLife
    В тоалетната най-вече.Като видя какви форми има казанчето и испадам в еуфория
    If the art is crime, my God forgive me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си