- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде мастурбирате?
На улицата
където ми падне в нас ... стига да съм сам, но най-често се случва под душа![]()
Извинете но, като маате пред компютъра, ако сте лапетия дето още нямат сперма разбирам... Ама останалите върху клавиатурата ли се изпразвате или по монитора или пък на килима![]()
![]()
емм брато за кфо са по-големите каки ?!Първоначално написано от acer666
![]()
![]()
![]()
Значи : Пред компа , в даскало , в кенефа и най-вече като влена да се къпя ,,, когато съм на таванската стая и тренирам![]()
![]()
Размечта се че си мастурбирал ?Първоначално написано от dakata123
Prepare to be amazed!
Пред компа, в тоалетната (в първия ни апартамент в созопол, после във втория, и тука в третия), в първия апартамент на дивана в хола, на дивана в кухнята, на леглото ми там, на земята, на пода в банята, на фотйоила в хола(не знам каде е ер малък). Втория апартамент - на фотйоила и дивана в хола, на леглото ми, на другото ми легло, на табуретка, на стол в кухнята, във ваната (която беше под душа така че 2 заека с един куршум). В един приятел от горния етаж. И в един приятел на долния етаж в блока кадето беше първия апартамент (без те да знаят естествено
). Третия апартамент - пред компа, на дивана в хола, в банята, в коридора пред огледалото, в леглото, в тоалетната. Секс - у нас, ъ гаджето, на бюрото, на стол у тях и у нас. На масата в кухнята, на дивана в хола, в банята, в коридора пред огледалото, на пода, на барплота в кухнята, в даскало в тоалетната, в гората на един камък пред една урва, камъка поддаде и падна долу...
А и за мастурбирането - в Каварна по време на рокфеста в къщата на едни познати.
в железарията![]()
![]()
то така е най-добреПървоначално написано от sifon4o
на терасата или по светло на вдигнати щори да ти се порадват малко комшиите
![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Еми в нас ми е най-редовно на мене.. Нет-а не прощава на никоя ръка![]()
Пред компютъра ми е най-приятно на мен ...
Вижте ми само дясната ръка каква е станала![]()
Рядко , в леглото.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ходим у комшията![]()
Да пием!!
тръгвам гол из центара и кат видя някой яка путка и кавам да седи на едно място малко и са почва една шляпане.
Първоначално написано от YouDontKnowMe
В банята най-често с душа настроен на масажна струя![]()
![]()
![]()
П.П. go6i RHCP rock![]()
![]()
![]()
И после душа мирише на любов![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
В тоалетната най-вече.Като видя какви форми има казанчето и испадам в еуфория![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
в градския транспорт
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от UltrasLife
![]()
![]()
![]()
If the art is crime, my God forgive me!