- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос :]
Здравейте решила съм да си подложа косата на трайно изправяне. Та искам да ви питам каква е цената на трайното изправяне в Мall of Sofia в фризиорски салон "Gossip" при положение ,че косата ми е къса до врата..и каква е цената на подстрижката.. който знае моля да ми каже
![]()
![]()
Akcent - delight (music)
нз..май не е много ефтино..
ще си съсипеш косата..![]()
Просто аз
+1Първоначално написано от Neopitom3na
Имам познати, които са пробвали това трайно изправяне и разказваха, че било много гадно след това. Косата им започна да пада, стана като слама, супер изтощена и т.н. И аз бях решила, но ми казаха изобщо да не се захващам.
Щом си решила.. за цена не мога да ти кажа нищо, но защо не отидеш по-добре да попиташ сама и малко да се поинтересуваш?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
НЕ, недей!Ще си съсипеш косата!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
!!! Много е вредно.. за цена не знам, нито пък искам да те разубеждавам, но помисли дали наистина искаш и имаш нужда!Първоначално написано от chocolatee
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
бях чула че е 60лв от една приятелка, но както всяка трайна процедура (къдрене, боядисване и т.н.) и това вреди на косата. попитай после какви продукти да ползваш![]()
Първоначално написано от chocolatee
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Супер яко ще си съсипеш косата,една приятелка пробва с тва нещо, взеха и 60-70 лв някъде..и после косата и стана на ' бръкнала в контакт ' много смешно седеше..пък и окапваше!
60 лв ще има! И щом е в София..смятай за кво става дума..