Здравейте. Откакто се помня, не съм стъпвала във фризьорски салон Не случайно косата ми е под кръста, при положение, че съм висока 1.75 Таа... дойде момента, ИСКАМ да я отрежа. Отвратителна е, мъка ми е да я реша по 30 минути, и да изразходвам един шампоан за 3-4 къпания. Всичко това ми писнааа!!! Толкова е изтънена и грознаа... Толкова преса е изтърпяла. А как става едно изправяне - поне по 2 часа Косата ми иначе е почти правичка. Та, реших да я отрежа на черта. При фризьор, а не при майка ми, която ми реже връхчетата Знам, че с по-къса коса мога да си правя най-различни и лесни прически. Приготвила съм лакове и какви ли не неща, приготвила съм маски за коса, всичко... за новата коса Само чакам да дойде понеделник и да ида. Страх ме еееее, не е заради самата коса, знам, че расте, ама какво ще кажат всички Всички ще ме гледат... странно! ВИНАГИ съм била с толкова дълга коса, едва ли не ме знаят като "момичето с дългата коса" и сега, такава драстична промяна Та, споделете, по-добре ли ще е, ако я подстрижа... или вие сте съжалявали, че сте подстригали дългата си коса Също предложете някакви идеи, какви прически си правите, като сте с къса косичка.. и въобще нещо кажете