- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво знаете за предишния? /vol.2/
Ау, ти ме помнишПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Каза ми тя Натито![]()
ПТ - Европейските и години.
// mArMaLaDkA
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Че е момиче![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
нема знач
Че е супер готина, 9ти клас, на 15 е; Родена е Септември; казва се Ива; има вкус към музиката и е хубава. Това г/д.
^ Август съм.
Пич,8ми клас,октомври прави 15,казва се Лъчезар,може да свири на китара,да играе баскетбол и футбол.Обича Тедии. :] Има вкус по принцип , не само за музиката.И т.н. .
ПП - Кой тогава беше СептемвриПървоначално написано от Metal
Имам чуството че имам склероза...
![]()
Нищо не знам за теб, но имам чувството че си си сменила аватара![]()
мноо готин аватар и много грешен подписПървоначално написано от InnoraX
![]()
Много обича да дразни и да се фука с познанията си по английскиПървоначално написано от Nakadah
![]()
Не се фукам, казвам ти го в очите че си жалак...Първоначално написано от InnoraX
Ейй точно, намери се кой да ми го кажеПървоначално написано от Nakadah
Жалък, прост и злобен
друго не знам... А знам че не може да си слови аватара след като му го обесниха като на идиот, и че подписа му е яко грешен
Заядлив, аругантен, неграмотен и торба с пари давам, че и той няма да може да сложи аватар, ако беше от моето РС.Първоначално написано от Nakadah
само двамата ли си пишете тука ! .. няма ли други хора за вас
Лъчко на 14 , готин е , има чувство за хумор (:
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
not much ><
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от GrippingBosh
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."