.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    едно сдобряване
    а именно
    започнахме да се караме зверски, замахвах да го удрям, крещях силно, той беше много вбесен, и от време на време ми хващаше ръцете когато замахвах към него. Карахме се поне половин час, дори отнесе няколко шамара и ритника от мен, то не бяха хвърляния на възглавници, покъщнина като цяло..И в един момент когато вече трябваше някой да си тръгне и да затръшне вратата, той тръгна към мен, и аз си викам: Тоа се побърка, ся ше ме пребие! хаха И той ме хвана и ме блъсна на леглото, мисля дори че се ударих в ръба хах И аз бях все още бясна, продължихме боя върху леглото, който естествено прерасна в друго.. но си запази агресията. Беше наистина БРУтален, точно какъвто харесвам.. беше умопомрачително, след това не можех да.. гледам даже хаха
    А така ви искам. И аз имах едно подобно преживяване Anika - ти си същински дявол

Цитирай Първоначално написано от KandidatZaSlava
    чуй ся малко, чуй чуй чуй чуй сега .... значи там отиаме и ти каам мале бам ба, и до там и изведнъж даан.. джас ама дран ти казвам бе дан и оня вика "леле олеле але " ма смях голям и тя и той на тя вика и то "бу тате" маааааааа телефона дзъъннн и аз пръц и там туй паат на земята и туш батеее мн лудо си беше
    хахахахахаха

Голям фен

рг

Нашите ги нямаше...
    Аз си имах приятел, но чиляка беше на 250 км разстояние, именно заради това нещата за мен не бяха истински и толкова сериозни. Обадих се по МоБиФоНа и веднага извиках едно момче, наборче (на 17 сме) , което беше лудо влюбено в мен и нямаше право на отказ. Той готов, първоначално си помислих, че нищо няма да стане... но какво се оказа, всичко беше... уникално. Звъни се, аз бях с черно бельо и го накарах да ми направи няколко снимки, той щеше да припадне Дупих се, докосвах се, отмятах коси... той снимаше в поза статуя , след което свалих сутиена и без това са ми неудобни и почти винаги съм без, продължи да снима, бях във всякакви пози. Най-накрая махнах и прашките и той вече хвърли тела и направо ми скочи. Съблече всичките си дрехи, остана само с едни боксерки, на които пишеше "Правя лудории всякакви" извади един durex и лашкането започна Той естествено свърши след около 10-15 минс, дойде моят ред. Извади го, легнах на една възглавница, а под дупето ми сложи друга. Главата му беше между краката ми и започна да облизва всяка част от мен. Игра си с клиторчето, със срамните устни, облизва ги около 7-8 минути ако не и повче. След което си вкара първо едното пръстче, после и второто, и почна да ги движи с адската скорост на G-точката, с езика облизваше клиторчето през това време и за около 5-6 минс свърших и това ми беше първото истинско свършване, породено от някой друг, бившият просто остана в миналото. А с това момче направихме почти година вече.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Бях в цикъл,той влезе в мен гол,без шушляк,без притеснения.Наведох след 30сек. и го поех в устата си-алагле с кръвчица мммммммммммм....
    Тва беше гадно..
    Мисля че току що една част от мен умря...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге

Re: рг

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Нашите ги нямаше...
    Аз си имах приятел, но чиляка беше на 250 км разстояние, именно заради това нещата за мен не бяха истински и толкова сериозни. Обадих се по МоБиФоНа и веднага извиках едно момче, наборче (на 17 сме) , което беше лудо влюбено в мен и нямаше право на отказ. Той готов, първоначално си помислих, че нищо няма да стане... но какво се оказа, всичко беше... уникално. Звъни се, аз бях с черно бельо и го накарах да ми направи няколко снимки, той щеше да припадне Дупих се, докосвах се, отмятах коси... той снимаше в поза статуя , след което свалих сутиена и без това са ми неудобни и почти винаги съм без, продължи да снима, бях във всякакви пози. Най-накрая махнах и прашките и той вече хвърли тела и направо ми скочи. Съблече всичките си дрехи, остана само с едни боксерки, на които пишеше "Правя лудории всякакви" извади един durex и лашкането започна Той естествено свърши след около 10-15 минс, дойде моят ред. Извади го, легнах на една възглавница, а под дупето ми сложи друга. Главата му беше между краката ми и започна да облизва всяка част от мен. Игра си с клиторчето, със срамните устни, облизва ги около 7-8 минути ако не и повче. След което си вкара първо едното пръстче, после и второто, и почна да ги движи с адската скорост на G-точката, с езика облизваше клиторчето през това време и за около 5-6 минс свърших и това ми беше първото истинско свършване, породено от някой друг, бившият просто остана в
    миналото. А с това момче направихме почти година вече.
    ...и живяли щастливо до края на дните си.
    GTA Stunting

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ами най-перверзно ми беше когато за една нощ спах с двама различни.нещо като интервю-първо единия след час и нещо при другия.

Цитирай Първоначално написано от Xeel
    Аз пък само като си помисля, и веднага свършвам Бия те !
    Хахаха Lamer BLINK! И съм свършил....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Xeel
    Да но, после какво правихте ? Не бъди егоистка кажи.... Ама целта е да разказвате случки. По-перверзно не можете ли ? Изповядайте перверзността си тук... :P
    Приятел ако иска6 измислени 6ти напи6а книга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си