Нашите ги нямаше...
Аз си имах приятел, но чиляка беше на 250 км разстояние, именно заради това нещата за мен не бяха истински и толкова сериозни. Обадих се по МоБиФоНа и веднага извиках едно момче, наборче (на 17 сме) , което беше лудо влюбено в мен и нямаше право на отказ. Той готов, първоначално си помислих, че нищо няма да стане... но какво се оказа, всичко беше... уникално. Звъни се, аз бях с черно бельо и го накарах да ми направи няколко снимки, той щеше да припадне

Дупих се, докосвах се, отмятах коси... той снимаше в поза статуя

, след което свалих сутиена и без това са ми неудобни и почти винаги съм без, продължи да снима, бях във всякакви пози. Най-накрая махнах и прашките и той вече хвърли тела и направо ми скочи. Съблече всичките си дрехи, остана само с едни боксерки, на които пишеше "Правя лудории всякакви"

извади един durex и лашкането започна

Той естествено свърши след около 10-15 минс, дойде моят ред. Извади го, легнах на една възглавница, а под дупето ми сложи друга. Главата му беше между краката ми и започна да облизва всяка част от мен. Игра си с клиторчето, със срамните устни, облизва ги около 7-8 минути ако не и повче. След което си вкара първо едното пръстче, после и второто, и почна да ги движи с адската скорост на G-точката, с езика облизваше клиторчето през това време и за около 5-6 минс свърших и това ми беше първото истинско свършване, породено от някой друг, бившият просто остана в
миналото. А с това момче направихме почти година вече.