- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С какво искате да се занимавате ?
Здравейте всички
Мисля, че някъде тука имаше такава тема, но не я намирам пък и е стара..
Нека тука кажем кой какъв иска да бъде и какво мисли да учи и следва след 12 клас.Интересно ми е, защото аз съм се насочила към 2 неща, но нещо се стреснах от изпитите. Та вие сте![]()
Ами аз не мисля да уча след 12 клас,ученето не е за мен..определено.Мисля след време да се запиша някъде да пея,защото искам да стана фолк певица
Колкото и смешно да им звучи на някои на мен не ми пука..всеки си има мечти..
![]()
^^ Радвам се за теб. Хубаво е хората да имат мечти, които да могат да реализират. Само ще ти трябва да си намериш свободно женско име.
Иначе аз съм мислила, но не знам още. Може би право, заради криминалистиката или нещо с изкуства. Преди исках да правя тотуировки, но чак толкова добър художник не съм![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мисля да уча компютърна химия или химично инженерство,по вероятно е първото![]()
![]()
![]()
Аз ще си остана pimp.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
ми още не съм решила,но много ми харесва професяата да си оправител на хотел,ресторант
![]()
=]
фармация, или медицина..![]()
Вафла..
Смятам да следвам право или журналистика, все пак имам още 3 години и половина, така че.. когато му дойде времето, само ще си покаже.![]()
Ми първо исках да съм аниматор ;d ама сега съм насочена към брокер ; ) )
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Незнам защо, но от както се помня винаги мечта ми е било да съм от спец. частите.Запален съм по оръжия и такива неща![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Определено журналистика.
Да съм главен редактор в модно списание ми е най-истинската мечта.
Ученето не е за мен,нито пък бачкането.Ще ставам дилър![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
На мен ми се занимава с волейбол, ама
едва ли ще стане.
За това мисля да уча икономика или нещо такова.![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
нещо експресивно..може би в някоя Художествена академия или пък да следвам архитектура..с тва ПМГ би било добра идея![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Медицина или ДМ![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ще уча хотелиерство и ресторантиорство, ако ме приемат във Варна . Искам да се занимавам с хотелиерски бизнес . Мечтата ми е да имам собствен хотел , но за това трябват доста средства
Memento mei, memini tui!
[quote="DesireToFire"]^^ Радвам се за теб. Хубаво е хората да имат мечти, които да могат да реализират. Само ще ти трябва да си намериш свободно женско име.
Е името не е проблем..може би съм решила с какъв псевдоним да се изявявам вече![]()
макар,че има още доста време.. :P :P
Още не съм сигурна,но за сега -право
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Най-вероятно ще следвам с английска филология,после на бригада,и ако се върна в България може да стана преводачка в някоя фирма,учителка, или да развеждам туристи ддз..нещо подобно.Но имам няколко години до токава,и като се знам ква съм изобретателна може да реша да ставам космонавт
П.П. като бях малка исках да ставам призидент на САЩ.Тва е една от най-запомнящите се мои мечти
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
За да не правя нова тема искам да попитам лесно ли се става студент и лесно ли се приема в по големите градове пр варна
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Много време има докато реша каква наистина искам да стана.Когато бях в 6 и 7 клас много исках да се занимавам с медицина,но като знам колко много трябва да се чете.. се позамислих.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\