- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехите ви от Теранова
имам само суичер на който пише PROGECT няколко пъти(сещате се мисля.. мъжко съм) и тва е
http://prikachi.com/files/1260286Q.jpg само една пола .. като цяло дрехите там не ме кефят
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
в понеделник пускам снимкии![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
преди нова година си взех много сладка плетена тениска (цикламово) и още една тениска на райетаСнимки ще пусна по-късно
^ цикламено
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от tonie__
![]()
чакам с нетърпение и ако може ти да си облечена с тях ще е върха
![]()
^ а ти кой клас си ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз си взех от Теранова едни прокъсани дънки и сива блуза с едно пиле с надпис "I give you my heart"... Ще снимам ако искате.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ДАА давай снимай искамеПървоначално написано от kombarka
![]()
![]()
sunshine955 поличката на звездичките честно да ти кажа не помня колко струваше , щото ми е от преди година и половина-две.Но няма да е била повече от 15 нааааай-много 20 лева..Другата поличка си я взех за 19,90 , а късите гащички за 14 лева :P
тая яката пола е 19.90 не мога да повярвам мн е евтинаПървоначално написано от nadincety
![]()
и аз искам
като се замисля те като са от ТРН няма как да са по-скъпи . Качеството им не е много добро но пък са СТРАХОТНИ
![]()
![]()
Тениските не ми харесват. Много от тях направо се раздърпват и стават на дупки (зависи от материята). Същата работа е и Кенвело.
Ние в Благоевград нямаме Теранова, но имаме Кенвело, по вашите коментари съдя, че магазините са почти еднакви![]()
sladkata_ani4ka
имам много дрехи от трн ( не бързайте да си правите изводи ) купувам си предимно дънки и чанти ; и не не си купувам ТОТАЛНО БАНАЛНИТЕ тениски от 9 и 90 и панталони до глезените във скапани цветове от 19 и 90 ; ) .. снимки няма да пускам щото са много
ако ти се занимава снимай само няколко 1-2Първоначално написано от TheVoice
щом са много ..![]()
Ехх С Тази Теранова ..![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
имам само една сива блуза и черни дънки
блузата се разпъна след първото пране, а дънките изсветляха супер гадно...
предпочитам да дам до 80 лева за блуза, която ще нося дълго и няма да мръдне, отколкото да ги сменям всеки месец за такива от 20...
аз предпочитам да ги сменямПървоначално написано от RiseGirl
![]()
харесват ми щампите на тениските иначе по материята си личи колко струват![]()
Теранова оглавява класацията ми за магазин, пълен с некачествени, грозни дрехи, които не само не си струват парите, ами и пари да ми дават от там повече дрехи не купувам. Рядко се намира нещо, което поне хваща окото, но като материи са ужасни.
За съжаление и аз се подлъгах на два пъти - имам една блуза, която се разпъна още след 2то пране и едни панталонки, които все още са цели, но това е най-вероятно, защото не съм ги и носила много.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
ей това е!!! =D>Първоначално написано от NeverTheSame
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А някой знае ли дали още има такива поли http://prikachi.com/files/1253411W.jpg по-специално в Бургас![]()
^в new yorker вчера имаше,по 20 лева бяха.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Мерси много, дано все още има : )Първоначално написано от PIF
в Теранова няма да има защото момичето си е вземало преди много време полата а те са сменили отдавна колекцията както ти каза Melanie
провери в new yorker .. успех дано си купиш, пък като ходя и аз до Мола ще видя дали има още![]()
![]()
Аз преди 2-3 месеца си бях харесала една рокля в Теранова.. супер яка беше.. не мога да намеря никакви снимки в интернет да ви я покажа
Иначе единствените дрехи от там, за които се сещам са един сив потник с I <3 Terranova ии едно странно розово нещо, което не знам как де нарека. никога не бих си взела такъв потник, ако не си вървеше толкова много с това розово нещо ;D
Ъъм имам и един "шал" (едно сиво парцалче, като въже тъничко) ии един колан супер як (: