.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    йок мозък оди у турско и си набий една турска между веждите
    Off Topic:Жена ми , не бъде толкова груба към горкото хлапе

On topic: Не се изучавало достатъчна турска култура ? Дано на баба ти и на майка ти да им дадат по един голям ,мазен, турски Уй в устата и после всичко ще ти разкажат за турската култура
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Цитирай Първоначално написано от Thefrostless
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    йок мозък оди у турско и си набий една турска между веждите

On topic: Не се изучавало достатъчна турска култура ? Дано на баба ти и на майка ти да им дадат по един голям ,мазен, турски Уй в устата и после всичко ще ти разкажат за турската култура
    хуахахахахха,гагаг

тцтцтц как може 4 страници да се испишат за такава ебавка??? колко от вас го вземат на сериозно автора?а?
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от Kiumdiuriun94
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    И какво толкова имаме да научим?
    Още нещо - какъв е по-точно рангът на сериали като 'Перла' и 'Листопад'?
    Съветвам те и да влезеш в часовете по БЕЛ, за да научиш къде се слага пълен и къде - кратък член.
    Такъв тип сериали са направени за интелигентни хора, които сами могат да си направят изводите. Аз ли да ти обяснявам? Първо си напрваи труда да ги гледаш и осмислиш.
    Това "още нещо" е свързано с първия ти въпрос, отговори си на него и тогава няма да има смисъл да задаваш втория.
    Браво, хвана се за нещо! Дръж се здраво.
    Аз се хванах вече, а като станеш поне на моите години, тогава ми дръж този тон. Но може и повечко време да ти трябва, като ти гледам умствения багаж.
    Няма нищо да гледам, аз на теб ти задавам въпроса, а щом дори ти не можеш да ми отговориш, думите, че можело много да се научи, ги приемам като абсолютно изсмукани изпод пръстите ти.
    Ама как си знаех, че следва "аргумента" с годините. Много бързо даваш оценки за умствения багаж на човек, който не познаваш, но това вероятно се дължи на огромния ти опит (3600 мнения и кой знае още колко часове, прекарани в изчитане на форума). Защо ме караш да се хабя с обяснения, след като ти ще си продължаваш с избираемото приемане и игнориране.
    От постовете ти си личи колко ти е умствения багаж.Това кой колко мнения има във форума е вече банално.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    ..

Голям фен Аватара на an0nimn0
    И аз харесвам някои турски сериали, но това да стоиш нощем и да ги гледаш.. А и защо да изучаваме турската култура? Та те да не би да изучават нашата? И по-добре намали сериалите, защото те са само за запълване на свободното време и за развлечение.По-важни са приятелите.

Супер фен Аватара на JDeel
    Kiumdiuriun94, имай предвид някои неща:
    - Сериалите са измислица, показват само живот на сълзи и страдания. Именно на това се дължи техният успех, защото повечето хора са нещастни и парадоксално, но търсят още и още нещастие, за да се чувстват по същия начин. И ти ли търсиш това?
    - Никой сериал няма да те научи на повече, от истинския живот. Ако извинението ти е това, че искаш да научиш нещо за живота от тези сериали, попитай се дали всъщност не изпускаш уроците на живота заради някакви измислени игри.
    - Хората не разбират от турските неща. Втълпено им е, че турците са вредни, и понякога може наистина да е така. Но това им мнение не е тяхно, а е наложено (турското робство), и те приемат това за даденост и подражават на всеки, който говори против турците, без дори да знаят нещо за Корана. Затова всяка критика, отправена към теб по този въпрос, е безпочвена.
    - Тийновете обожават да се заяждат. Това ги кара да се чувстват.. различни?!

След като изгледаш някой филм, запитай се това - чувстваш ли се добре, с нови знания и още повече хъс и възможности, и с желание да излезеш навън и да покажеш пред всички новото, което си научил? Или просто си поел поредната доза негативизъм и приемаш съдбата на онеправдан участник в един скапан живот.

Абе хора,как може да му се връзвате ???Режа си главата,ако темата не е ебавка !!!

Ама как си знаех, че следва "аргумента" с годините. Много бързо даваш оценки за умствения багаж на човек, който не познаваш, но това вероятно се дължи на огромния ти опит (3600 мнения и кой знае още колко часове, прекарани в изчитане на форума). Защо ме караш да се хабя с обяснения, след като ти ще си продължаваш с избираемото приемане и игнориране.
    Колко мнения имам, теб изобщо не те засяга. Ако се зачетеш, ще видиш, че поне не пиша безсмислени глупости и не разпитвам хората дали имам проблем в телевизора.
    Зададох ти конкретен въпрос - какво мога да науча от един турски сериал? Ама не 'можеш да научиш за живота'. Искам конкретен отговор, ти какво научи от тях? Какво значи 'баир-будала' ли?
    Аз избирателно не чета, както виждаш, обръщам внимание на всичко, което си казал.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Цялата тема бях против автора и тъкмо да му кажа,че е супер вманиачен и побъркан,видях твоя пост и наистина се ядосах.Нито харесвам турците,нито тръгвам да ги защитавам,обаче като някой извади агумента за робството и ми причернява.За какво обвиняваш сегашните турци?Ког е свършило робството?Края на 19ти век.Какво сме сега?21 век.Ей 200 години.Дали някой от турците,които живеят сега,имат нещо общо с това оттогава?Напомняш ми как разсъждавах,като бях на 5.И като вземете да говорите за убийство и не знам какво по някакви дребни поводи,я се съвземи малко...
    Е добре дай сега като преди 50 години американците и руснаците са надпреварваха кой на кой на пусне по голяма и по унищожаваща бомба сега да се премахнат ЦРУ и останалите тайни агеннции и шпиони... Те турците и сега и винаги ще ни имат са боклуци.... има си изключения винаги има ... нямали нищо общо за тва ни управляват те.....и както гледам може и още си останем роби ... ако продължаваме да ги избираме... и ще чуваме още по новините как са пребили български младеж и как турците ги оправдават по бързата процедура... само ножа му е майката с друго не може се оправи тая държава!!!! За всеки убит български гражданин от някой турчин 5 от тая измет да измрат.....Това не е Държава това е турска колония или ако не е все още има доста време в бъдеще и началото започва с новини и сериали на турски....!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Деба и комплексарите са се навъдили тука бе.Всички до един националисти и расисти.Турците са колили ама преди 300-400 години.Новините им по бнт са 10 минути и там от 4 и 30 май.Да се махнат ок.Ама сериялите -да тъпи са ама никой не казваше нищо като даваха там некви мексиканци гладолупевци и шит.Ами американските-всяка седмица,а кой изравни половин софия преди 60 години?КежОалите се кланят на разни англичани и са големите националисти ама тва не го помнят.А че темата е ебавка е сигурно.Баща му го бил

Леле, нарекоха ме расистка. Край, братче, ти ме обиди смъртно. И какво му е лошото да си националист?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Леле, нарекоха ме расистка. Край, братче, ти ме обиди смъртно. И какво му е лошото да си националист?
    Не бе няма лошо.Ама не само у форОма.Имам двама познати -турчин и арменец-приятели.На арменеца прадедо му избягал от армения да не го заколят турците.Ама не са злопаметни хората-и просперират.Тука всички псуват ама на изборите доган влиза заради 30к помаци-ако се гласува активно ще има 20 дпсари и нема да е проблем.Ама никой не се занимава активно-освен 2-3к ентусиасти ама те не важат.

А, не знам, за ДПС и БСП не съм гласувала никога, така че...
    Ми да гласуват бе. Българите в смисъл.
    ~

То те едни турци де Те никъде не ги искат тия от кърджали-ония където са избягали 89та са са некви аграри или избегали в немско Ама най се дразня на мангалите-те се бутат там -когато им е изгодно са Бг като искат са турци като решат цигани а

Та и на автора ако не е ебавка е лесно-отива в добруджа или кърджалийско,прекръщава се на Амет и си гледа инджито(тва свърши ли вече) или листопада.

Цитирай Първоначално написано от Sakuzmaina
    То те едни турци де Те никъде не ги искат тия от кърджали-ония където са избягали 89та са са некви аграри или избегали в немско Ама най се дразня на мангалите-те се бутат там -когато им е изгодно са Бг като искат са турци като решат цигани а

Та и на автора ако не е ебавка е лесно-отива в добруджа или кърджалийско,прекръщава се на Амет и си гледа инджито(тва свърши ли вече) или листопада.
    Oт Кюмдюрюн на Амет ли бе? Ти изби рибата.

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Вманиачен ли съм??!?

Здравейте приятели имам нужда от съвет. Напоследък маи се отдалечавам от приятелите си от училище и махалата заради страстта ми към турските сериали. Вчера, се скарах с най добрият си приятел, защото той искаше да излезем, а аз бях зает. Той ме пита с какво си зает?? Отговорих му трябва да се прибера да гледам Листопад (може би най-добрия турски сериал). Изгледа ме гадно но ништо не каза. Според мен не разбира колко важно е за мен и колко много ме обогатяват тези сериали. Не ме разбирайте погрешно аз не съм някое задръстено лапе което си седи по цял ден в къщи, ходя на училище и така нататъкът. В началото мама и баба казваха че е добре за мен да гледам турски сериали понеже в училище не се изучава достатъчно турската култура но когато започнах да тегля неизлъчвани сериали и да ги гледам по цяла нощ и когато татко разбра ме наби. Приятелят ми Иван не ми говори търпя подигравките на много съученици но мисля че съм прав да преследвам мечтите си. Вие как ще ме посъветвате приятели?

Ако те видя и аз бих те набил

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Варна
    "нататъкът"?!
    Еми да, вманиачен си, сега явно е момента да избереш лайняните сериали или приятели
    И недей да излизаш с номера "ама аз не мога да спра да ги гледам"
    ако не можеш да направиш нещо такова, явно просто не го искаш достатъчно

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Здравейте приятели имам нужда от съвет. Напоследък маи се отдалечавам от приятелите си от училище и махалата заради страстта ми към турските сериали. Вчера, се скарах с най добрият си приятел, защото той искаше да излезем, а аз бях зает. Той ме пита с какво си зает?? Отговорих му трябва да се прибера да гледам Листопад (може би най-добрия турски сериал). Изгледа ме гадно но ништо не каза. Според мен не разбира колко важно е за мен и колко много ме обогатяват тези сериали. Не ме разбирайте погрешно аз не съм някое задръстено лапе което си седи по цял ден в къщи, ходя на училище и така нататъкът. В началото мама и баба казваха че е добре за мен да гледам турски сериали понеже в училище не се изучава достатъчно турската култура но когато започнах да тегля неизлъчвани сериали и да ги гледам по цяла нощ и когато татко разбра ме наби. Приятелят ми Иван не ми говори търпя подигравките на много съученици но мисля че съм прав да преследвам мечтите си. Вие как ще ме посъветвате приятели?

Ама че си страшен.

На това му се вика "баш резил", ефенди.
    Male

Мега фен
    Град
    Извън границите

Ама че си страшен.
    Въобще не съм ;]
    Просто подкрепям че баща ти правилно е направил
    и аз да ти бях баща и аз щях те пребия
    даже може би по-честичко отколкото те бият май?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

ОМГ .. Ти добре ли си ? Как може да зарязваш приятелите си заради тези турски сапунки !? Не се излагай ,а тръгвай с приятели,да не си някоя 60-годишна баба та да ги следиш непрестанно ... На къде отива светътт ?? Пък после защо българите си кръщават бебетата с турски имена Еми заради е такива като тебе ии много много много българи .. Листопад , Перла .. Ако ме питаш мен "Сакъз" е най-добриятт .. Излагате се
    Неприлично Щастлива .. : )

Цитирай Първоначално написано от faststep
    На това му се вика "баш резил", ефенди.
    Резил е, когато ти си подадеш муцуната навън и заговориш някого. Тук такова понятие не съществува.

Ама че си страшен.
    Въобще не съм ;]
    Просто подкрепям че баща ти правилно е направил
    и аз да ти бях баща и аз щях те пребия
    даже може би по-честичко отколкото те бият май?
    Всеки ден ям бой...

Ъ ъъъ ... майкати и бабати те подкрепят да гледаш тези сериали,защото не се изучава турска култура в у-ще . Еми извинете в България живеем, не в Турция . Естествено че няма да я изучаваме . За какво ни е ??? И аз да бях на мястото на бащати и аз така щях да постъпя
    Неприлично Щастлива .. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си