- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вманиачен ли съм??!?
Off Topic:Жена ми , не бъде толкова груба към горкото хлапеПървоначално написано от shmurkam
On topic: Не се изучавало достатъчна турска култура ? Дано на баба ти и на майка ти да им дадат по един голям ,мазен, турски Уй в устата и после всичко ще ти разкажат за турската култура![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
хуахахахахха,гагагПървоначално написано от Thefrostless
![]()
![]()
тцтцтц как може 4 страници да се испишат за такава ебавка??? колко от вас го вземат на сериозно автора?а?
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
От постовете ти си личи колко ти е умствения багаж.Това кой колко мнения има във форума е вече банално.Първоначално написано от Kiumdiuriun94
И аз харесвам някои турски сериали, но това да стоиш нощем и да ги гледаш..А и защо да изучаваме турската култура? Та те да не би да изучават нашата? И по-добре намали сериалите, защото те са само за запълване на свободното време и за развлечение.По-важни са приятелите.
![]()
Kiumdiuriun94, имай предвид някои неща:
- Сериалите са измислица, показват само живот на сълзи и страдания. Именно на това се дължи техният успех, защото повечето хора са нещастни и парадоксално, но търсят още и още нещастие, за да се чувстват по същия начин. И ти ли търсиш това?
- Никой сериал няма да те научи на повече, от истинския живот. Ако извинението ти е това, че искаш да научиш нещо за живота от тези сериали, попитай се дали всъщност не изпускаш уроците на живота заради някакви измислени игри.
- Хората не разбират от турските неща. Втълпено им е, че турците са вредни, и понякога може наистина да е така. Но това им мнение не е тяхно, а е наложено (турското робство), и те приемат това за даденост и подражават на всеки, който говори против турците, без дори да знаят нещо за Корана. Затова всяка критика, отправена към теб по този въпрос, е безпочвена.
- Тийновете обожават да се заяждат. Това ги кара да се чувстват.. различни?!
След като изгледаш някой филм, запитай се това - чувстваш ли се добре, с нови знания и още повече хъс и възможности, и с желание да излезеш навън и да покажеш пред всички новото, което си научил? Или просто си поел поредната доза негативизъм и приемаш съдбата на онеправдан участник в един скапан живот.
Абе хора,как може да му се връзвате???Режа си главата,ако темата не е ебавка
![]()
![]()
!!!
Колко мнения имам, теб изобщо не те засяга. Ако се зачетеш, ще видиш, че поне не пиша безсмислени глупости и не разпитвам хората дали имам проблем в телевизора.Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Зададох ти конкретен въпрос - какво мога да науча от един турски сериал? Ама не 'можеш да научиш за живота'. Искам конкретен отговор, ти какво научи от тях? Какво значи 'баир-будала' ли?
Аз избирателно не чета, както виждаш, обръщам внимание на всичко, което си казал.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е добре дай сега като преди 50 години американците и руснаците са надпреварваха кой на кой на пусне по голяма и по унищожаваща бомба сега да се премахнат ЦРУ и останалите тайни агеннции и шпиони... Те турците и сега и винаги ще ни имат са боклуци.... има си изключения винаги има ... нямали нищо общо за тва ни управляват те.....и както гледам може и още си останем роби ... ако продължаваме да ги избираме... и ще чуваме още по новините как са пребили български младеж и как турците ги оправдават по бързата процедура... само ножа му е майката с друго не може се оправи тая държава!!!! За всеки убит български гражданин от някой турчин 5 от тая измет да измрат.....Това не е Държава това е турска колония или ако не е все още има доста време в бъдеще и началото започва с новини и сериали на турски....!!!Цялата тема бях против автора и тъкмо да му кажа,че е супер вманиачен и побъркан,видях твоя пост и наистина се ядосах.Нито харесвам турците,нито тръгвам да ги защитавам,обаче като някой извади агумента за робството и ми причернява.За какво обвиняваш сегашните турци?Ког е свършило робството?Края на 19ти век.Какво сме сега?21 век.Ей 200 години.Дали някой от турците,които живеят сега,имат нещо общо с това оттогава?Напомняш ми как разсъждавах,като бях на 5.И като вземете да говорите за убийство и не знам какво по някакви дребни поводи,я се съвземи малко...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Деба и комплексарите са се навъдили тука бе.Всички до един националисти и расисти.Турците са колили ама преди 300-400 години.Новините им по бнт са 10 минути и там от 4 и 30 май.Да се махнат ок.Ама сериялите -да тъпи са ама никой не казваше нищо като даваха там некви мексиканци гладолупевци и шит.Ами американските-всяка седмица,а кой изравни половин софия преди 60 години?КежОалите се кланят на разни англичани и са големите националисти ама тва не го помнят.А че темата е ебавка е сигурно.Баща му го бил![]()
Леле, нарекоха ме расистка. Край, братче, ти ме обиди смъртно.![]()
И какво му е лошото да си националист?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Не бе няма лошо.Ама не само у форОма.Имам двама познати -турчин и арменец-приятели.На арменеца прадедо му избягал от армения да не го заколят турците.Ама не са злопаметни хората-и просперират.Тука всички псуват ама на изборите доган влиза заради 30к помаци-ако се гласува активно ще има 20 дпсари и нема да е проблем.Ама никой не се занимава активно-освен 2-3к ентусиасти ама те не важат.Първоначално написано от Wrathchild
А, не знам, за ДПС и БСП не съм гласувала никога, така че...
Ми да гласуват бе. Българите в смисъл.
~
То те едни турци деТе никъде не ги искат тия от кърджали-ония където са избягали 89та са са некви аграри или избегали в немско
Ама най се дразня на мангалите-те се бутат там -когато им е изгодно са Бг като искат са турци като решат цигани
а
Та и на автора ако не е ебавка е лесно-отива в добруджа или кърджалийско,прекръщава се на Амет и си гледа инджито(тва свърши ли вече) или листопада.
Oт Кюмдюрюн на Амет ли бе? Ти изби рибата.Първоначално написано от Sakuzmaina
Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Ако те видя и аз бих те набил
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
"нататъкът"?!
Еми да, вманиачен си, сега явно е момента да избереш лайняните сериали или приятели
И недей да излизаш с номера "ама аз не мога да спра да ги гледам"
ако не можеш да направиш нещо такова, явно просто не го искаш достатъчно![]()
Ама че си страшен.Първоначално написано от DjBaloon
На това му се вика "баш резил", ефенди.![]()
Male
Въобще не съм ;]Първоначално написано от Kiumdiuriun94
Просто подкрепям че баща ти правилно е направил
и аз да ти бях баща и аз щях те пребия
даже може би по-честичко отколкото те бият май?![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ОМГ![]()
.. Ти добре ли си ? Как може да зарязваш приятелите си заради тези турски сапунки
!? Не се излагай ,а тръгвай с приятели,да не си някоя 60-годишна баба та да ги следиш непрестанно
... На къде отива светътт ??
Пък после защо българите си кръщават бебетата с турски имена
Еми заради е такива като тебе ии много много много българи .. Листопад , Перла
.. Ако ме питаш мен "Сакъз" е най-добриятт
![]()
.. Излагате се
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Резил е, когато ти си подадеш муцуната навън и заговориш някого. Тук такова понятие не съществува.Първоначално написано от faststep
Всеки ден ям бой...Първоначално написано от DjBaloon
Ъ ъъъ ... майкати и бабати те подкрепят да гледаш тези сериали,защото не се изучава турска култура в у-ще. Еми извинете в България живеем, не в Турция . Естествено че няма да я изучаваме . За какво ни е ??? И аз да бях на мястото на бащати и аз така щях да постъпя
![]()
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )