.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

има ли такова жу`отно

Имам котта,която е много дива.На 5 години е.Вчера майка ми,понеже е учителка си пускаше някакви презентации на компа те бяха какви звуци издават животните.Минаха магаре,куче и дойде котето.И нашта като почна да търчи дойде до майка ми е я ухапа-на крака и на ръката.После ходихме да си бие тетаност.Въпрос-нормална ли е такава реакция от страна на котката?Или котката ми е някво злобно или нз и аз кво създание

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: има ли такова жу`отно

Цитирай Първоначално написано от moisture
    Имам котта,която е много дива.На 5 години е.Вчера майка ми,понеже е учителка си пускаше някакви презентации на компа те бяха какви звуци издават животните.Минаха магаре,куче и дойде котето.И нашта като почна да търчи дойде до майка ми е я ухапа-на крака и на ръката.После ходихме да си бие тетаност.Въпрос-нормална ли е такава реакция от страна на котката?Или котката ми е някво злобно или нз и аз кво създание

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^Защо реагираш така,какво е тетаност

Мега фен Аватара на ameli
    първо, не е татаност, а е ТЕТАНУС
    второ не се бие тетанус, а против тетанус

и вземете я махнете тая котка, щото като ви ухапе веднъж, ще ви ухапе и още много пъти

п.с. накарай учителката (майка ти) да те научи на български
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на vesinka899
    махнете я тая котка
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Може тоя звук да значи нещо за котката, и да е ухапала майка ти..
    Вафла..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Нзн ама аз никога не съм харесвала котките, мързеливи са, злобни и дразнещи...По-добре я махнете, преди да ви е съдрала
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Маци, по-лошото е, че не е ученичка, а студентка. Виж й темата в "Училище и приятели" за ученето наизуст.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Маци, по-лошото е, че не е ученичка, а студентка. Виж й темата в "Училище и приятели" за ученето наизуст.

То за фиологиите не се ли кандидатства с български? Ами матурата?

ПТ: Махнете тъпата котка.

Град
    пространството на Дисе
    Мацката учи биология.
    Ето темичката http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=308296

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Май най-добре ще е да махнете котката..

Реакцията на моя котак като му пусна някви животински звуци е засилване от 5 метра + скачане на гърба ми
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Re: има ли такова жу`отно

Цитирай Първоначално написано от moisture
    После ходихме да си бие тетаност.
    тва изречение както и да го чета, никъв смисъл не намирам хахахааххаа
    захапала е майката ти просто щото е искала да й изчука ръката/крака, ако е домашна и не е чувала други котки, нормално хаах
    и квото се панирате.. котката била "някво злобно или нз и аз кво създание " и "злобни и дразнещи" АХАХХАХАА

Ох, много е нормално даже. Всяка ИСТИНСКА котка би постъпила така. Няма защо да хвърляте животното. И чак толкова силно ли я ухаба, че чак да и биете инджекция против тетанус?! Мен котката ми ме е драла, хапала.... Никога нищо не ми е ставало. Също така котките като станат по-големи и стават големи злобарки. Просто такъв им е нравът. Те са единаци. Точно затова котката ти е реагирала така на звука от мяукане. Особенно ако е било по-заплашително... Според мен няма никакъв смисъл да махаш котката. Товае от нормално по-нормално. Недей гледа другите разглезени котки, дето спят на възглавнички и мъркат като ги пипнеш... Такава е тя истината . Котките са доста злобнички... .
    The Devil Fucks like God makes Love.

Гледам доста хора те я съветват да я махнеш, обаче НЕДЕЙ. Все пак си поела отговорност. НЕ хвърляй котето на улицата, особенно ако досега е живяло в къща/апартамент. Това много ще го стресира. За котките е особенно важно да не променят местообитанието си. Както и за повечето животни, ако я оставиш навън най-вероятно ще се върне. Ако я откараш по надалеч няма да изкара и седмица... Просто след пет години, ако я дадеш на друг човек на друго място, тове ще бъде голям шок зя нея. Много котки не преживяват такива промени. Аз като се преметих кучето ми такива тежки травми имаше. Навън не искаше да излиза... Пък камо ли котка... Котките се привързват повече към дома отколкото към стопанина...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Изглежда сте уплашили котето

Град
    Враца
    Можее коткаа от компа да е изпсувала нещо, и тая вашата да се е ядосала ;Д

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Може тоя звук да значи нещо за котката, и да е ухапала майка ти..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Тая котка да не е дива ( от гората) ?