Цитирай Първоначално написано от amk933
А на това колко се дразня...отказали се били родителите, ама временно. Що за простотия? Или ще си го гледат, или не...Какво е това ще го гледам, няма да го гледам. За това има деца в социалните домове, които висят с години - защото малоумните им родители не са се отказали от правата и никой не може да ги издири, камо-ли да им ги вземе...Спешна промяна трябва в този закон.
Абсолютно.
Тука обаче не става толкова въпрос за приемните родители, колкото за детето т.е. като искаш да направиш добро на някого, ще го направиш, въпреки последиците за самия теб. Аз обаче не бих го направила, защото знам, че отношението ми няма да е подходящо. Всяко дете има право на обич и внимание, няма да е честно спрямо него да ги получава от някакви непознати. Ако бях на мястото на някое такова детенце и разбера, че такова нещо ми се е случвало в ранните ми години, бих се почувствала повече от излъгана. Истинските родители ще кажат естествено: "Искахме най-доброто за теб..." Да му го бяхте дали, бе майка му стара! Т'ва е някакво набъркване в кармата според мене.