- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали въобщте момчета, които не си бръснат космите по тялото
краката и ръцете е педалско да се бръснат : )
Ми не съм съгласен с тебеПървоначално написано от Ruskia1936
![]()
1 на всички усещаш лиПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Да ве... ще си бръсна.. краката и ръцете... ай безГърди, мишници, щпоци... става ама.. кракта и ръцете... ай.. чак толкова.. можем да пропуснем!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Авее ейй фашионите жените от къв чубака бягат ве
чубака знаеш ли кой е въобще ве личен приятел ми е! тъй че без думи за него !!!
иначе подмишници лице и ташаци - кво повече
няя ставаш БАРБИ кукла
пък и ако повечето жени бягат от мечки, то повечето жени бягат и от п*тки кат вас щот втора не им трябва!!!
Лошо нямаПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
По същата логика, ако приемем, че момичето има малко косми (крака, ръце, путка, трета вежда?!?, гъз и гръб...) е много по - добре да не ги маха?Първоначално написано от Hilary_
Аве то твойто скубене ли е ве ?! Познавам момчета , на които веждите им са по тънки и от на момиче , а доколкото краката несмятам , че е педераско . Има много по трагични случаи и пак ше са повторя - гъзЪ , ръце , корем , гърди ! Мъж без косми - Жена с *урПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
и аз не сум се бръснал ама кво да ти кажа погледни секи ден какви уроди има по улиците коли трамваи този свят полудева а тфа да имаш косми си е мъжественост за мене
Вероятно има.Но според мен е задължително да си обезкосмява лицето,подмишниците,интмим ните части и евентуално гърдите.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
2 маПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
добреПървоначално написано от eXpl0d3
извинявам се
найстина има голяма разлика
![]()
2 на всичкитака става ли
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
късмет и на тебеПървоначално написано от w0wstats
GTA Stunting
да бе.. педераско било..Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Много по хубаво иприятно е като няма КОСМИИ![]()
педалПървоначално написано от Rofl4e
GTA Stunting
А ако му откъснеш и члена съвсем може да се заглади и да си заприличате...Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Ма нищо бе, то пак ще си от мъжки пол, нали така ще пише в паспорта? Трагична история...Аз казах, че ще го докараме до там и съм прав. Накрая само буквичката М/F ще ни различава...![]()
сад си много садПървоначално написано от amk933
то хубу M/F да има.. ами ако ти измислят и 3та буквичка? Треа си режем вените д'ге
GTA Stunting
Сад какво е, че в българския речник не ми е известно да съществува такава дума.Първоначално написано от AlokiNn
И, ако помниш онзи ден се заяде с Хилари, че тя, ако не е съгласна с някого, не спира да му опонира. Точно това правиш ти в момента с всеки, които не е на твоето мнение.
И сад, не сад (разсад?) педерастията (извинявам се за израза) прогресира изключително много особено в Източна Европа.
И не космите не определят пола, но то какво ли вече го определя/ ще го определя в бъдеще?![]()
сад - от английски език (sad) означава в буквален превод - тъжен но тийнеджърите го използват като фраза - sad face (тъжно лице) - зле си.. А космите не определят пола.. Ако генетично някое момче няма косми?? НЕ е момче ли? Всеки си се харесва по различен начин - прическа, стил на обличане, окосмение. Това че ти не си махаш космите на ръцете, а Иво си ги маха, не означава че той е педал - просто така му харесва. А по темата какво раличава мъжа от жената - характера,маниерите,поведе нието,осъзнаването,развити ето на тялото.Това че на теб не ти харесва не прави другите грешни![]()
Toй знае много добре какво значи "sad" това съм сигурен, но друга му беше целта![]()
Ясно е товаНо да го ебавам му обясних