- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Педалско ли е...
Значи тази година имам бал и искам да имам тен... та искам от по-рано да почна да ходя на солариум. Момче съм. Педалко ли е според вас да се ходи на подобни "мероприятия"??? И кажете общо взето каква е цялата процедура, че да не се изложа, като някой кретенИ гледат ли ме докато съм гол, щото ше умра от срам
![]()
Хах..не е педалско!Никой не те гледа гол..има си специално място ( като вана .. ох не е точно такова,не знам как да ти обесня..даже вътре може да си слушаш и музика..Ами,при момчетата рядко съм срещала ходене на солариум..ама няма смисъл ако е през зимата , щот нищо не можеш да си покажеш освен лицето![]()
ми не..не е педалско.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
+1Първоначално написано от silwinka
ПП:Педалско би било ако се мажеш с бронзани![]()
Брях,брях
Защо да е педалско ? Все едно да е педалско да се печеш през лятото..
Иначе, естествено, че не те гледат. Около самия солариум има достатъчно място, за да се съблечеш и после влизаш.
В зависимост от мощността му, преценяваш колко минути, но е хубаво постепенно да увеличаваш. Първо по 3, после 5 и така, преценяваш си до колко. Аз все по 5 ходих преди. 2 пъти седмично, 3 е много.
И то като отидеш, ти обясняват вече - дали е с жетони, дали те ти го пускат и т.н.
+1Първоначално написано от Zarity
И аз съм ходил и мисля да ходя на солариум
Педала си му личи отдалече, то си е вътре в него каквото и да прави![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А цената му? Примерно за 2-3 минути?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Различно. Зависи..Първоначално написано от iwancho
При повечето е левче за минута. Ходила съм и на един за 60 ст. на минута, но той беше по - слаб..
Обикновено почват от 50ст. на минута.Турбо солариумите са по 1лв. на минута попринцип. С карта излиза по-евтино.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Значи в началото като ходиш по 2-3 минутки ти излиза по 2-3 лева?Първоначално написано от LovelyGirl
Много евтино ми се струва..
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Еми кажи го 6 лева на седмица. Или 10, защото не е страшно и направо от 5 минути да почнеш. Не е много, но не става бързо.Първоначално написано от iwancho
Аз ходих около месец, но се отказах, защото сега зимата адски много ме мързи да се разкарвам, да се събличам, обличам...А и аз изчаках да избелея и тогав атръгнах, така е тъпо. След лятото, докато още имам тен, тогава ще почна.[/b]
Не, не е педалско.![]()
New profile: Co0kieee:P
Не е педалско,но не прекалявай![]()
Хаха кви са тея комплекси?
Като ти се ходи - отиваш. Кво те бърка дали ше те сметнат за гей?![]()
А MakeMeLaugh, стереотипа за педал не важи за всички![]()
Споко..Не е педалско..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не, не е педалско според мен.
Но като се замисля, ако си рус със сини очи, не би било добра идея май...?
аве мну станхте и вий,що да е педалско Дейвид Бекам като ходи на солариум ,кво значи че е педал ли , ай стига глупости![]()
2-3 минутки не са достатъчниПървоначално написано от iwancho
Обикновено се почва на около 4-5 и постепенно се увеличават.
Метросексуални мъже... обичам гиии![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
За мен пък е гадно!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Наричаш метросексуален - мъж, който ходи на солариум?Първоначално написано от Dollystar
![]()
Искам от сега да почна, просто да видя кво е и април-май месец вече да съм по-запознат. Иначе питах дали е педалско, щото на солариум обикновенно момичета ходят или аз само такива познавам![]()
up
бах го в солариума, отидох уж за 10 минути, влязох един излязох абсолютно същия![]()