Какво да ти кажа... Ако погледнеш поста ми в темата за грешките, ще разбереш вероятно, че не е единственото условие да имаш за самоцел красиви момичета, за да натрупаш сериозен актив. Никога не съм си позволявал да тръгвам с друга ако съм имал приятелка, но това не ме е предпазило от грешки. Лесно се съди отстрани, това го знам. Както ми е ясно, че понякога хормоните толкова полудяват, че разумът ти да блокира и да не си дадеш сметка накъде отиваш. В твоя случай с пълна сила важи правилото, че либидото върти света.
Интересно е да се чуе краят на историята, въпреки че вече се досещам що за човек е последната кукла в колекцията ти(извинявай, но точно така изглежда отстрани). Просто си попаднал на момиче, подобно на теб. Тя знае цената си и обича да бъде покорявана. Но държи на връзката си и се задоволява само с флирт отстрани, засега. Защото такива, когато са семейни, лесно влизат в леглото на друг, за да докажат на себе си, че са все още ценени. А после без никакви угризения се прибират при мъжа си.
Разкажи си историята. Ще е много интересен краят.