- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай цвета на очите на следващия (вол. 2)
нем
зелени?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не,синьо зелени са , тоест пъстри![]()
Зелени ?
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
да
Зелени ?
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Да![]()
Кафяви?
Да
Пъстри ?
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
не
кафяви?
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Да
Зелени
Не..
Кафяви ?
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Не
Сиви ?
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
мне![]()
Пъстри ?
не
сиви?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от SmileyFace
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
позна !!![]()
кафеви ?!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
не
черни?
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
не сини са ми![]()
зелени ?
You are one EPIC FAIL
не
черни?
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
не
пъстри?
дааам![]()
зелени?![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
не
кафяви?