- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не ме пускат на дискотека
Значи много искам да отида на дискотека,но наще не ме пускат![]()
![]()
Как да ги обедя да ме пуснат ???
П.П. на 13 съм
П.П.2-Става въпрос за детска дискотека
Разбери се с тях да те закарат и да те приберат после. Така няма от какво да се тревожат.
Иначе на 13 това, че не те пускат на дискотека едва ли е края на света.
На 13 си..не ти ли е рано за дискотека??![]()
Когато аз исках да ида на дискотека (детска) бях на твоите години и майка ми се съгласи,ако стой отвън пред дискотеката..Така хем тя беше спокойна,така и аз..Ходих няколко пъти..Единия път бяхме към 4-5 момичета и на едно от тях майката също беше дошла с моята..И ако не отидеш не е болка за умиране,като пораснеш тепърва ще започнеш да ходиш по дискотеките![]()
Спокойно, ще дойде време и за дискотеки![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Рано ти е още за дискотеки.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
аз бях на 13г. като за пръв път отидох на такава детска дискотека и честно казано ми беше инт първите 2,3 пъти като ходих, после вече почна да не ми харесва... Цигарен дим насякъде, омирисваш се мнооого яко...музика до дупка, предимно чалга...твърде много хора...Абе хич не ми допадаше...Спокойно нищо толкова няма да изпуснеш ако не ходиш...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ми кво повече искаш чалга на макс и цигарен димПървоначално написано от gabi_94
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Рано ти е за дискотеки.Поизчакай някоя друга годинка още и ще ходиш колкото си искаш.![]()
Като пораснеш тепърва ще почнеш да ходиш на дискотеки, клубове и т.н.Има време спкс
![]()
К'во ще рече детска дискотека?!
Има ли такова нещо.. вече
ами .. щом си на 13 почакай още 2-3 години и ще видиш , че ще те пуснат,сега е нормално,щот няма смисъл да си кът няква шибана кифла по дискотеките по 13 години хахах , спокойно! Има достатъчно време..
АРЕ СТИГА ПУСКАХТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТЕМИ ТЪПИ, МАЛКИ КУРВИЧКИ.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ ВИ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА ВАС.БАХТИ ТЪПИЯ НАРОД ДЕТО СМЕ
THE TRUTH IS OUT THERE
Ако искаш да ги Обедиш, каквото и да правиш - НЯМА ДА СТАНЕ. Но виж, от друга страна, ако имаш за цел да ги Убедиш, с говорене може и да стане. Аз, обаче, ако ти бях майка, нямаше да те пусна каквото и да ми кажеш!![]()
Примири се, сигурно знаят какво е днес да си в дискотека..
Вафла..
абе каква дискотека на 13?!?!?!?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кажи ,че щте ходиш с приятели ...е може наистина да си с фрта дори е по-забавно![]()
мен пък да.. ама аз не искам да ходя ;D
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Първоначално написано от DieselBlood
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Абе кво сички умират да ходят по дискотеки
аз също съм на 13 ... но ... въобще не ми тряят такиа дискотеки ала бала..някои колкото мен ходят и си слагат снимки в "импулса" ии ... аз като гледам е много по-зле от някоя кръчма
всеки като отиде 1 път и вече е бахти газара.. и никой вече не мой да говори с него....
:P
ъъъ... изобщо не ти трябва да ходиш на дискотеки, ваще са прави, слушай ги... в истинския живот невинаги става по нащаПървоначално написано от mishetymalky
![]()
Няма как да ги убедиш на момента.
Трябва да им покажеш, че могат да ти имат доверие...
И все пак малка си...дори за "детска дискотека".![]()
+ 1Първоначално написано от Bellatrix
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Аз съм на 15 и не ходя на дискотеки,просто не съм такъв тип човек..![]()
Има време,ще отидеш и сигурно след това няма да искаш да стъпиш пак в дискотека..![]()
нормално като си на 13 да не те пускат
спокойно, има време за всичко
нормално е да не те пуснат.. притесняват се хората ..
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..