Аз пия Милигест,но от скоро.Според мен тези странични ефекти ,които описвате са нормални.Това са хормони,те променят много неща и това си личи най-вече в началото на приемането им,защото огранизма още не се е регулирал.Относно депресивното състояние,това също е нормално,както и промяната в либидото.При някои то се увеличава,при други намалява.Все пак най-добре е именно поради тези причини противозачатъчните да се предписват от гинеколог,а не от вас самите.Ако все пак страничните ефекти продължават след две опаковки е най-добре да се допитате до гинеколога си и ако той реши,че трябва да преминете към друг вид,който ще ви понася по-добре.При мен няма такива проблеми.Чувствам се много добре,либидото почти не ми се е променило и гърдите са ми леко нарастнали.Това е всичко. И така по-добре Mademoiselle иди при гинеколог и се посъветвай по този въпрос там,защото както AlokiNn каза при едно момиче е едно,при друго е друго.Тук можем да ти дадем много мнения,но не е казано,че при теб ще стане по същия начин.Успех,дано намериш точните хапчета за теб!