.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

ПРОДАВАМ КОЛЕЛО

Продавам колело
    задна калпа sumo ADXМ2
    преден амортисьор Marzocchi drop оff
    рамка Climber 2002-2003
    Курбел Shimano
    Gumi maxxis
    лапа и кормило HUSSEFELT
    дискова спирачка Shimano механика
    diska e от деоре спирачка 160
    главини Formula

ЦЕНА - 550 лв.

Колелото не е карано от година. Сменял съм маслото на амортисьора, лагери на главините, ново централно Труватив, нови колотки и накладки на дисковата
    тел:0885292695
    или на ЛЦ ми пишете

Град
    Варна
    550 лв? сериозно ?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Re: ПРОДАВАМ КОЛЕЛО

Цитирай Първоначално написано от mladenkataa
    ЦЕНА - 550 лв.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ти побъркан ли си бе хахахахахаха за 550 лв,ще си купя 100000000000000000000000000000000 пъти по яко колело

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    хахаахах очакваш за тва нещо 550 лв
    аз за 100 няя го купя...

Не е лош байка..но никога няма да го купя за повече от 100

Цитирай Първоначално написано от HyperBoy
    Не е лош байка..но никога няма да го купя за повече от 100
    Мдаа...така казваш защото не ти е хоби,иначе тея 500лв ще ти се сторят супер оферта.Като не разбирате не приказваите глупости поне.
    п.п.В мтб няа ли навитаци е

Град
    Варна
    нормален ли си,ве
    и ко ако му е хоби тряа да дава 550 лв за нещо дет струва 50 лв. опрейте се ве

ако му е хоби ще даде но не и за това колело дори виж на снимката че тръбата на седалката е ръждясала
    Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
    2PAC Amaru Shakur

Аве вие сте някви хипер, мега, тъпи олигофрени вееее. Кат не знаете частите кое колко струва няма се обаждате !

Голям фен Аватара на skuck
    само рамката май е зле.... за толкова пари ... толкова. Ама няма да земеш толкова колкото си дал/а!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    ябаааа пращай го кам мене аз съм истински байкър мн ма кефи тва колело супер лудница не ги слушай другите ... даже ще дам повече ако трябва но на мен искам да го продадеш...баси лудницата....пиши ми на лично

...

Хах ... 550 лева си е смешно ... Аз продавам Крос Експорер със преден и заден амортисьор и дискова предна спирачка за 100 кинта, ти тука му искаш 550 ...
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от realboy
    Хах ... 550 лева си е смешно ... Аз продавам Крос Експорер със преден и заден амортисьор и дискова предна спирачка за 100 кинта, ти тука му искаш 550 ...
    ТАПАКО, ВИЛКАТА МУ СТРУВА 500+лв НОВА. И ДА ТИ КАЖА, ЧЕ АКО НАМЕРИШ КУПУВАЧ НА КРОСА ТИ С "ДВОЙНО" ОКАЧВАНЕ, КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ СГЪВА ЩЕ СИ КЪСМЕТЛИЯ !
    МОЛЯ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПО ВЪПРОСА ДА НЕ СЪЗДАВАТ ОФТОПИК !

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от OMFGtapaci
    Цитирай Първоначално написано от realboy
    ТАПАКО, ВИЛКАТА МУ СТРУВА 500+лв НОВА. И ДА ТИ КАЖА, ЧЕ АКО НАМЕРИШ КУПУВАЧ НА КРОСА ТИ С "ДВОЙНО" ОКАЧВАНЕ, КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ СГЪВА ЩЕ СИ КЪСМЕТЛИЯ !
    МОЛЯ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПО ВЪПРОСА ДА НЕ СЪЗДАВАТ ОФТОПИК !
    Ниската ти култура си личи от километри ... Продавай си го тогава ... като го продадеш ми се обади ама преди това се щипни по ръката да видиш дали не сънуваш
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

Колелото не е мое. Просто съм в спорта и като прочетох мненията се вбесих. Пак казвам - като сте некомптентни не пълнете с офтопик, ами си карайте кросчетата с "двойно" окачване и "дискови" спирачки за 250лв от Метро и мълчете.

П.С. Рядко се среща човек, който да даде над 70-80лв за крос втора употреба, освен разбира се ако не е заблуден от "двойното" окачване и "дисковата" спирачка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си