- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан и още нещо
Втора темаЗа което се извинявам.
Ще помоля да ми препоръчате някакъв шампоан. Косата ми се омазнява адски бързо. От доста време съм с Clear и мисля, че е време да го сменя.
П.П. Само да кажа, че не искам Wash&go, head and shoulders, schauma
Също някаква хубава паста за зъби с избелващ ефект?![]()
Паста: Colgate Max White, Blend-a-med 3D white
Шампоан: явно косата ти има нужда да си почине от силни шампоани, за това си вземи бебешкиТе са нежни, не са агресивни :P Кря-Кря
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
а да и шампоана, който ми препоръча фризьорката AROMA с алое вера за всякакъв тип косаМн съм доволна! До сега съм използвала само на Глис Кюр,Clear и все някакви такива и косата ми взе да се омазнява, появи се пърхот с него и сърбеж абе гадно.. та аромата оправи проблема!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз днес ползвах Wash and go, но не е някой против пърхот, а някакъв с пшеница против накъсване ... мирише разкошно и косата ми стана много хубава
За пастата за зъби ... от 4 - 5 дни ползвам прочутия ELGYDIUM и определено се забелязва избелващ ефект ... взех си я за 6.50 , ако те интересува цената ... малко е скъпичка, но ефикасна![]()
Blend-a-med 3d white - много добра. Към 7 и 50 лв е, но си заслужава. Иначе аз съм с Head and shoulders mentol и е доста добър.
Шампоан - Nivea Classic Care - най-обикновения![]()
Паста - Blend-a-med 3d white - много съм доволна, от на елгидиум също.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
пробвай розовия Елсев .. всяка коса е различна
на всеки дейстра различно .. трябва да пробваш и сама да предцениш![]()
И аз да попитам,Косата ми е боядисана и я изправям често с преса,а толкова бързо се омазнява,че не е истина.Направо не знам козметика за мазна или за третирана коса да ползвам?
Сега ползвам този шампоан http://beautycosmetic.biz/palmolive-...ne-p-2367.html
Но пък си слагам и балсам без отмиване,така че и в него може да е проблема.
Някой ползвал ли е този и има ли действие: http://beautycosmetic.biz/palmolive-...ht-p-2583.html ?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
розовия ЕлсевПървоначално написано от sunshine955
![]()
![]()
коментара ми за този шампоан е "
![]()
" просто не е изстина колко ми се омазни косата от него и колкоп гадна стана
аз съм на Дав и съм доволна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
както казах всяка коса е различна,Първоначално написано от stelit0
моята става мекичка,лъскава и лесно се разресва,не съм имала проблем с омазнямането заради него
![]()
Ех, като почнете да спорите така - този бил хубав, този не. Всяка коса е различна, да не говорим, че то малко се мисли преди да си купиш шампоан. Розовият шампоан на Елсев е за приглаждане на косата (за блясък), съответно в състава му има масла, които малко или много омазняват косата. Ако косата ти има склонност към омазняване --> не използваш този шампоан.![]()
Не съм сигурна какъв точно е цвета на шампоана, но ти препоръчвам нещо или на L'Oreal, или Глис кюр /Scharzkopf/.
Относно пастата за избелване на зъбите - отново строго индивидуално е. От тази на Blend-a-med не съм кой знае колко доволна. Elgydium-а си го купих вчера и още не мога да кажа има ли резултат.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Благодаря ви за отговорите![]()
А какво мислите за шампоаните на Гарниер Фруктис и Билка?![]()
През 1. Знам, че е много често, ама тя просто става ужасна![]()
Не вярвам да има голяма разлика в това дали я мия 2 или 3 пъти (вторник, четвъртък и неделя), а и няма как да пробвам, защото просто ми е немислимо да изляза някъде с такава коса... наистина е ужасна... да речем, че съм я изкъпала във вторник, още в четвъртък е супер мазна и едвам я изтрайвам, какво остава да изчакам 1 ден.![]()
И не съм я боядисвала.
Ми аз като си я мия всеки ден (къпя се всеки ден) има ли някъв проблем?! -....-Първоначално написано от tietie
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
паста; 3d-white (не знам astera ли беше или кво.. )
шампоан - nivea 3in1 (душ гел,шампоан и такова за бръснене)
или nivea 2in1 (душ гел и шампоан) и 2та ги имам,много са хубави. (:
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Много съм доволна от шампоаните на Гарниер Фруктис.За Билка не мога да ти кажа...Първоначално написано от tietie
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
В крайна сметка си взех някакъв с козе мляко или нещо такова![]()