.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

За тялото. Въпрос.

Здравейте. Имам проблем който от скоро време започва да ме смущава. От кръста нагоре не съм дебела - корема ми е стегнат и т.н Но като тръгнем надоло става много гадно.. Краката са ми пълни и нямам представа как мога да намаля обиколката на бедрата с няколко сантиметра и в същото време да ги стегна, но без да натрупвам голяма мускулна маса. Надявам се до лятото да отстраня колкото се може повече проблема, защото никак не е приятно да приемаш подигравките.. Моля който може да дава съвети. Благодаря ви предварително!

не се притеснявай от натрупването на мускулна маса, не е чак толкова лесно. Кардио, според мен, бягане най-вече, а за стягане велоаргометъра мисля, че ще свърши работа ако ядеш нещо неподходящо също е желателно да го ограничиш в момента за друго не се сещам

Мерси. Предполагам, че 1 час бягане и правене на упражнения е достатъчно?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    По принцип до някъде се дължи и на структурата на тялото. Виждала съм момичета с адски тънки талии,но с едри бедра тип Бионсе. Все пак си е до ген.

Както казаха кардиото е много добро.Аз лично предпочитам джогинг,но в този студ няма къде
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Бягане и всяккаво друго кардио...но най-доброто е бягането...много е гадно, аз най-мразя да тичам, ама това е начинът. За храненето знаеш, предполагам...?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Да, пък и яденето не ме е голям проблем. Виждам, че има хубави хранителни режими които може да се спазват )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си