.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    И откога се съди за това кой колко е мъж по космите по тялото му ?!? Аз лично си бръсна краката, ходя на козметик за чистене на лице и да си оправя веждите.Просто не си харесвам веждите естествено.И какво лошо в това ? Така се чувствам по добре.Като стане лято като почна да ходя на плаж и не би ми било комфортно с космати крака и т.н. Хората са казали Look good - feel good.Който както му харесва.Тъпо е такова деление на хората все пак едни косми не правят мъжа МЪЖ.А относно тоя комплексар дет са изказа че тия дет си бръснат краката са гейове, мога да ти кажа само да се скриеш някаде.Това че някое момиче те е отрязало заради някой метеросексуален си е твоя работа.И другото което е - много ми е интересно почти всяко момиче от тука се изказа че не й харесва мъжа обръснат, обаче мойте наблюдения са други.Предостатъчно време съм прекарал по дискотеките и още го правя и досега момиче не ме е рязало защото съм бил обръснат, напротив даже ги радва повече като примерно добре изглеждащо и поддържано момче.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Защо родителите ми не могат да приемат това с обескосмяването! Все пак сме в 21-ви век! Пък за баба ми да не говорим тя дори се чуди защо майка ми се обескосмява бахти хората-колкото и да им обеснямвам те не могат да го приемат-аз под мишниците ми излизат по 2-3 косъма и ги махам с пинсета-добре, че не трябва да ги бръсна, пък долу също с пинсета или с кола маска е по-добре, на ръцете не си личат много а на краката не знам кво да прая-баща ми ме заплашва че ще ме убие ако си обръсна краката но аз не го слушам пък и колкото и да му обеснявам немога да го убедя-ся не ги бутам, за лятото ще видим кво ще прая-сигурно кола маска,щото бръсненето е гадно

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от dominating
    Аз също съм само на мишници и патлак. До сега няколко пъти съм получавал предложения да си обръсна гърдите и корема но секс не ми е отказван. Може би защото аз не си падам по натокани начервени и гримирани момиченца с повече гипс и кит по лицето отколкото статуята н свободата... Зависи какво търсиш - аз търся естествени момичета които нямат нужда от грим и скъпи парфюми за да се чувстват желани и жени. Аз също нямам нужда от кремове за лице, душгелове обръснати крака( като си гледам краката за да се обръсна по-добре да си сваля кожата по-лесно ще е ) Та според мен метросексуалността е породена от ку*вите искащи мъже които имат пари да се поддържат - една мацка като види натокан момък и веднага ще си каже ето тоя има купчина пари и вече няма за какво да ги харчи и е решил да ги похарчи за да заприлича поне малко на жена. Космите по мъжкото тяло са нещо естествено, което природата ни е дала (и при жените е така, но се отвращавам от жени с мустак) и не виждам какво му е лошото и противното на мъж с брада(не прекалено дълга и задължително поддържана) и с окосмение по тялото, стига да поддържа лична хигиена. За мишниците съм на мнение, че е по-добре да се бръснат, защото ако са окосмени е по-труднои да се поддържа хигиена там и да се премахват "неприятните миризми"
    Обобщение - аз искам да усещам жена до себе си, а не куклата барби от приказките нагримирана с прическите изкуствените нокти и мигли. Като резултат и предлагам мъж, поне според моите критерии - на която не и харесва не я викам насила...

П.П. - приемам критиги по горенаписаното с усмивка и добър тон
    Аз не мисля че е породена от курвите дето искат пари.Пример ще ти дам със себеси.Аз съм момиче и смятам че е по приятно да усетиш мека и гладка кожа а не нещо бодливо или космато(нямам предвид брада) и това не значи че съм курва дето иска пари защото това няма нищо общо с парите, а с личните предпочитания на отделния човек.

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    И откога се съди за това кой колко е мъж по космите по тялото му ?!? Аз лично си бръсна краката, ходя на козметик за чистене на лице и да си оправя веждите.Просто не си харесвам веждите естествено.И какво лошо в това ? Така се чувствам по добре.Като стане лято като почна да ходя на плаж и не би ми било комфортно с космати крака и т.н. Хората са казали Look good - feel good.Който както му харесва.Тъпо е такова деление на хората все пак едни косми не правят мъжа МЪЖ.А относно тоя комплексар дет са изказа че тия дет си бръснат краката са гейове, мога да ти кажа само да се скриеш някаде.Това че някое момиче те е отрязало заради някой метеросексуален си е твоя работа.И другото което е - много ми е интересно почти всяко момиче от тука се изказа че не й харесва мъжа обръснат, обаче мойте наблюдения са други.Предостатъчно време съм прекарал по дискотеките и още го правя и досега момиче не ме е рязало защото съм бил обръснат, напротив даже ги радва повече като примерно добре изглеждащо и поддържано момче.

(bow) ;d мм тва съвпада и с моето лично мнение и да добавя ... за мен лично е по добре да подържам външният си вид много добър и спретнат, защото предполагам когато видите някои обрасал навсякаде не е приятна гледката от вълнясали гърди ,мишници просто е гнусна не може всички да изглеждат като диваци а да искате нежната половина да са лъснати ,да изглеждат перфектно и в същото време да изглеждате като плашила се пак нали човек е еволюйрал от маймуните отдавна а й като имам по стегнато и хубаво тяло за какво да не го подържам ... колкото до метросексъланоста и педерастията - нищо общо и тези които ги е яд ,че по добре изглеждащите от тях им обират точките да не говорим ,не говоря за гримове щот това си е женска работа но просто обезкосмяване и доста приличен вид ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си