- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Метросексуалността и причините за съществуването й ..
И откога се съди за това кой колко е мъж по космите по тялото му ?!? Аз лично си бръсна краката, ходя на козметик за чистене на лице и да си оправя веждите.Просто не си харесвам веждите естествено.И какво лошо в това ? Така се чувствам по добре.Като стане лято като почна да ходя на плаж и не би ми било комфортно с космати крака и т.н. Хората са казали Look good - feel good.Който както му харесва.Тъпо е такова деление на хората все пак едни косми не правят мъжа МЪЖ.А относно тоя комплексар дет са изказа че тия дет си бръснат краката са гейове, мога да ти кажа само да се скриеш някаде.Това че някое момиче те е отрязало заради някой метеросексуален си е твоя работа.И другото което е - много ми е интересно почти всяко момиче от тука се изказа че не й харесва мъжа обръснат, обаче мойте наблюдения са други.Предостатъчно време съм прекарал по дискотеките и още го правя и досега момиче не ме е рязало защото съм бил обръснат, напротив даже ги радва повече като примерно добре изглеждащо и поддържано момче.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Защо родителите ми не могат да приемат това с обескосмяването! Все пак сме в 21-ви век! Пък за баба ми да не говорим тя дори се чуди защо майка ми се обескосмявабахти хората-колкото и да им обеснямвам те не могат да го приемат-аз под мишниците ми излизат по 2-3 косъма и ги махам с пинсета-добре, че не трябва да ги бръсна, пък долу също с пинсета или с кола маска е по-добре, на ръцете не си личат много а на краката не знам кво да прая-баща ми ме заплашва че ще ме убие ако си обръсна краката
но аз не го слушам
пък и колкото и да му обеснявам немога да го убедя-ся не ги бутам, за лятото ще видим кво ще прая-сигурно кола маска,щото бръсненето е гадно
Аз не мисля че е породена от курвите дето искат пари.Пример ще ти дам със себеси.Аз съм момиче и смятам че е по приятно да усетиш мека и гладка кожа а не нещо бодливо или космато(нямам предвид брада) и това не значи че съм курва дето иска пари защото това няма нищо общо с парите, а с личните предпочитания на отделния човек.Първоначално написано от dominating
Първоначално написано от BlindedAngel
(bow) ;d мм тва съвпада и с моето лично мнение и да добавя ... за мен лично е по добре да подържам външният си вид много добър и спретнат, защото предполагам когато видите някои обрасал навсякаде не е приятна гледката от вълнясали гърди ,мишници просто е гнусна![]()
![]()
не може всички да изглеждат като диваци а да искате нежната половина да са лъснати ,да изглеждат перфектно и в същото време да изглеждате като плашила се пак нали човек е еволюйрал от маймуните отдавна
а й като имам по стегнато и хубаво тяло за какво да не го подържам ... колкото до метросексъланоста и педерастията - нищо общо и тези които ги е яд ,че по добре изглеждащите от тях им обират точките да не говорим ,не говоря за гримове щот това си е женска работа но просто обезкосмяване и доста приличен вид ;]