.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Дойде и моя ред за такава тема :(

Значи преди малко с приятелката ми докато спахме изведнъж се събудихме и решихме да се по*бем малко .. сложих презерватива ( само спортекс ) използвам .. когато почнах да усещам че ще свърша и казах да се повдигне ( не обичам да свършвам вътре, дори и с презерватив ) и в същотото време в което тя се повдигна аз свърших, но когато тръгнах да махам презерватива видях, че по корема имам сперма и се загледах да видя дали капута не е скъсан или провит, но такива симптоми нямаше, защотото съдържанието в него си остана вътре .. а иначе не може да се каже че ми е бил голям презерватива, защото спортекса ми пасват идеално ..

та въпроса ми е има ли някакъв шанс да е станала някаква беля ( да речем, че примерно тя не се е повдигнала на време ) и аз съм свършил - презерватива не е скъсан, но от някъде имаше лек "теч" по мене ..

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Щом презерватива не е скъсан и целия материал е вътре -> проблеми няма.

Приятелката ти е бременна.Кажи на вашите,помоли ги за съвет.Намери си работа че дете лесно не се гледа

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Приятелката ти е бременна.Кажи на вашите,помоли ги за съвет.Намери си работа че дете лесно не се гледа
    Нищо здраве да е пък има и аборт

Re: Дойде и моя ред за такава тема :(

Цитирай Първоначално написано от Dark0
    Значи преди малко с приятелката ми докато спахме изведнъж се събудихме и решихме да се по*бем малко .. сложих презерватива ( само спортекс ) използвам .. когато почнах да усещам че ще свърша и казах да се повдигне ( не обичам да свършвам вътре, дори и с презерватив ) и в същотото време в което тя се повдигна аз свърших, но когато тръгнах да махам презерватива видях, че по корема имам сперма и се загледах да видя дали капута не е скъсан или провит, но такива симптоми нямаше, защотото съдържанието в него си остана вътре .. а иначе не може да се каже че ми е бил голям презерватива, защото спортекса ми пасват идеално ..

та въпроса ми е има ли някакъв шанс да е станала някаква беля ( да речем, че примерно тя не се е повдигнала на време ) и аз съм свършил - презерватива не е скъсан, но от някъде имаше лек "теч" по мене ..
    не не е бременна .
    Sleda ot liubovta

ебати мухльото
    aLL SaM Ve eBaL

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Треаше да близнеш за да си сигурен, че е сперма.
    GTA Stunting

Според мен това, което си видял не е било сперма, а по-скоро нещо от приятелката ти (което тя отделя когато е възбудена). Така че дишай спокойно и продължавай да си ползваш най-здравите възможни презервативи - Sportex
    Нека маратонът да започне сега!

Не не е бременна...нямаш поводи за тревога

Цитирай Първоначално написано от SexyZnayko
    Според мен това, което си видял не е било сперма, а по-скоро нещо от приятелката ти (което тя отделя когато е възбудена). Така че дишай спокойно и продължавай да си ползваш най-здравите възможни презервативи - Sportex
    И аз смятам така. Питай приятелката си дали има бяло течение.Понякога може и да е от това или от "лубрикантната" течност.
    И нека бъде злост!

http://www.myspace.com/forgotten_cemetary

Re: Дойде и моя ред за такава тема :(

Цитирай Първоначално написано от Dark0

Пич, не аз съм бил там...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си