Ето ме и мен с поредният проблем за отслабване.. Никога не се решавах.. Но напоследък като почнах да гледам по магазините разкошни блузкии.. и ми се искаше и аз да имам такава.. Купувах си ги ез да ги пробвам тъй като приятелките ми искаха да видят как ми стои.. И като се погледнех в нас на какво приличам.. Направо с етикета в пликчето и дълбоко в гардеробът.. И приятел си имам от 1 година и 6 месеца, но проблеът е че никога не ми е казвал че съм хубава.. никога не ме е водил по ресторанти и дори като излизаме ме води на най-затънтените места за да не ни гледът хората.. Когато съм го питала защо е с мен.. той винаги отговаря защото съм добричка, не съм била материалистка и т.н. В училище пък ниога не свалям якето.. защото ме е срам.. а лятото ходя с огромни туники..
И вчера най-накрая се реших да започна диета и да започна да водя животът който искам.. Започнах 90 дневната тъй като ми се стори най-здравословна.. На 16 съм, висока съм 160 см.. Тежа 70 кг.. исками се да стана поне 50..
Мас ви моля ако има момичета който са минали по този път да ми дадът някакви съвети.. Упражнения в къщи.. каквото се сетите.. Благодаря за търпението което ми отделихте,.