- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- и аз искам да отслабна.. :(
Ето ме и мен с поредният проблем за отслабване..Никога не се решавах.. Но напоследък като почнах да гледам по магазините разкошни блузкии.. и ми се искаше и аз да имам такава.. Купувах си ги ез да ги пробвам тъй като приятелките ми искаха да видят как ми стои..
И като се погледнех в нас на какво приличам..
Направо с етикета в пликчето и дълбоко в гардеробът..
![]()
И приятел си имам от 1 година и 6 месеца, но проблеът е че никога не ми е казвал че съм хубава.. никога не ме е водил по ресторанти и дори като излизаме ме води на най-затънтените места за да не ни гледът хората..
Когато съм го питала защо е с мен.. той винаги отговаря защото съм добричка, не съм била материалистка и т.н.
В училище пък ниога не свалям якето.. защото ме е срам.. а лятото ходя с огромни туники..
![]()
И вчера най-накрая се реших да започна диета и да започна да водя животът който искам..Започнах 90 дневната тъй като ми се стори най-здравословна.. На 16 съм, висока съм 160 см.. Тежа 70 кг..
исками се да стана поне 50..
![]()
Мас ви моля ако има момичета който са минали по този път да ми дадът някакви съвети.. Упражнения в къщи.. каквото се сетите.. Благодаря за търпението което ми отделихте,.![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...