.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

и аз искам да отслабна.. :(

Ето ме и мен с поредният проблем за отслабване.. Никога не се решавах.. Но напоследък като почнах да гледам по магазините разкошни блузкии.. и ми се искаше и аз да имам такава.. Купувах си ги ез да ги пробвам тъй като приятелките ми искаха да видят как ми стои.. И като се погледнех в нас на какво приличам.. Направо с етикета в пликчето и дълбоко в гардеробът.. И приятел си имам от 1 година и 6 месеца, но проблеът е че никога не ми е казвал че съм хубава.. никога не ме е водил по ресторанти и дори като излизаме ме води на най-затънтените места за да не ни гледът хората.. Когато съм го питала защо е с мен.. той винаги отговаря защото съм добричка, не съм била материалистка и т.н. В училище пък ниога не свалям якето.. защото ме е срам.. а лятото ходя с огромни туники..
    И вчера най-накрая се реших да започна диета и да започна да водя животът който искам.. Започнах 90 дневната тъй като ми се стори най-здравословна.. На 16 съм, висока съм 160 см.. Тежа 70 кг.. исками се да стана поне 50..
    Мас ви моля ако има момичета който са минали по този път да ми дадът някакви съвети.. Упражнения в къщи.. каквото се сетите.. Благодаря за търпението което ми отделихте,.
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Мега фен Аватара на vagarious
    Добре де, човек.Има тоооолкова много теми за отслабването и упражненията.Само на тази страница са около 4-5.В Гугъл има сумата му и работи.Не можа ли да се поразровиш!?!?!?!?
    Иначе виж темите Диети-ДНЕВНИК и Диети-ДНЕВНИК 2.Убедена съм, че ще намериш каквото трябва.Просто разгледай всичко на тази страница, свързано с отслабването.
    Big or small, lies are lies!

Град
    в света на приключенията ..
    имаш доста за сваляне.. трябва да се консултираш с диетолог
    сама трудно ще се справиш

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    че то тфа не е много е .. само дето си малко нисичка .. аз съм 175 висока и съм 70 кг ама прили4ам на 60 щот съм и стегната ..
    ем виж ся 90 дневната не я знам кфа е .. ама има една друга дето на емн лично много ми е помагала
    5 дена е и се прави 2 пъти ..демек 10 дена се прай само че се пофтаря
    1-2кофички kисело мялко
    2-зеленчуци /колкото искаш/
    3-като 1вия
    4-3-5 варени яица
    5-300-500гр месо/пилешко пуешко/
    тая диета се съчетава със спорт ама в рам,ките на нормалното /30-40мин ходене бързо или фитнес/
    за 1 седмица се свалят мах 5-6 kg .. не е много добра .. но поне има ефект след като свалиш излишните кила е добре да си нараиш едно добро захранване ..смис да се храниш здравословно и да изкл хляба сладкото и соленото .. ше си 4ук успех
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Наистина най-добре ще е да отидеш на диетолог..Защото наистина имаш доста за сваляне..
    Така че,отиди на диетолог..Иначе може да правиш някакви упражнения,виж и в гугъл..

Иначе приятелят ти не е прав..Той,ако те обича = трябва да ти приеме и недостатъците (в случая теглото) + не трябва да се интересува от мнението на другите..

Хайде..Успех !!!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Наистина е добре да посетиш диетолог, но ако все пак не искаш карай сама.
    Обаче задължително прави и упражнения-най-добре бягай, карай велоергометър, прави тае-бо, може да се запишеш и на някакъв спорт-например плуване. Недей само с упражнения вкъщи, трябва ти повече движение. Също може да отидеш и на фитнес и там да ти изготвят някаква програма.
    Иначе недей да бързаш, сваляй постепенно, а не 10 кг за 1 месец примерно, иначе после със сигурност ще си ги върнеш.
    Не пий газирано, яж хляб, но не бял, намали или най-добре спри сладкото, не яж пържено, чипсове, много солено, пий много вода.

И успех.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Преди две години и аз имах тоя проблем с килограмите,но един се реших и отидох при личната да ми пусне изследвания за килограмите щото мн качвах пък не ядях много и така насочи ме към диетолог тя ми пусна други изследвания и пратиха ме при една друга лекарка и тя ми каза кво да ям кво да правя и аз толкова се бях отчаяла от това че съм пълна,че още на другия ден почнах режима който ми каза и за около 2 месеца свалих 13-14кг бях много доволна от себе си и от постигнатото,естествено първияте 2 седмици ми беше некомфортно тъй като не можех да свикна лесно с толкова малко храна и като цяло с режима,но се стегнах и успях,това беше пролетта на 2008г. май месец спрях диетата и цяло лято не бях качила нито килограм,щото не се спирах бях почнала работа в едно заведение и имаше мн хора бях сервитьорка и като се пребера на обяд следобед бях по центъра или по кафета и всичко пеш,с рейс рядко се возех,и чак зимата декември качих 3-4кг ама нормално все пак зимата беше студена и с мн сняг и нямаше как да излизам навън всеки ден,иначе ако искаш влез в ДИЕТИ-ДНЕВНИК 2 там в момента спазваме диети може да сме ти полезни Успех

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Диета + фитнес (тичане) но от 70 на 50 кг си е сериозна стъпка , имайки предвид че организмът ти не е поставян на ограничения до сега ... 90 дневна диета не е препоръчителна за твоята възраст тъй като тя изисква по диетична храна ... консултирай се с диетолог
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на galu6a

Re: и аз искам да отслабна.. :(

Цитирай Първоначално написано от kalpazanichka
    Ето ме и мен с поредният проблем за отслабване.. Никога не се решавах.. Но напоследък като почнах да гледам по магазините разкошни блузкии.. и ми се искаше и аз да имам такава.. Купувах си ги ез да ги пробвам тъй като приятелките ми искаха да видят как ми стои.. И като се погледнех в нас на какво приличам.. Направо с етикета в пликчето и дълбоко в гардеробът.. И приятел си имам от 1 година и 6 месеца, но проблеът е че никога не ми е казвал че съм хубава.. никога не ме е водил по ресторанти и дори като излизаме ме води на най-затънтените места за да не ни гледът хората.. Когато съм го питала защо е с мен.. той винаги отговаря защото съм добричка, не съм била материалистка и т.н. В училище пък ниога не свалям якето.. защото ме е срам.. а лятото ходя с огромни туники..
    И вчера най-накрая се реших да започна диета и да започна да водя животът който искам.. Започнах 90 дневната тъй като ми се стори най-здравословна.. На 16 съм, висока съм 160 см.. Тежа 70 кг.. исками се да стана поне 50..
    Мас ви моля ако има момичета който са минали по този път да ми дадът някакви съвети.. Упражнения в къщи.. каквото се сетите.. Благодаря за търпението което ми отделихте,.
    90 дневна диета + фитнес + търпение = и ще имаш нужния резултат
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

И аз мисля, че да свалиш 20 кг. е доста сериозна стъпка, така че най-добре иди на диетолог. Само тогава ще си сигурна в това, което правиш и най-важното - няма да е опасно за здравето ти.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AbbeyDawn
    И аз мисля, че да свалиш 20 кг. е доста сериозна стъпка, така че най-добре иди на диетолог. Само тогава ще си сигурна в това, което правиш и най-важното - няма да е опасно за здравето ти.
    [b]Съгласна съм....Аз примерно също искам,но от порядъка на 9-12 кг,а 20 са много....Ще ти дам съвет-Не е хубаво да отслабваш за кратко време много килограми,защото ще си ги върнеш още на 3-4 ден след диетата и за здравето ти не е хубаво.Почни фитнес или някакъв спорт.Но отиди на диетолог или ако не ти се занимава почни 90 дневната.И аз съм на нея обаче от утре.Знам всичко за нея,ама не мога да я приложа
    Нека не закопчаваш дънките си така:

А така:
    [/b

^Мноу ме кефи

Голям фен Аватара на daru6a1
    1-во трябва да се простиш със сладкото ,, тестените изделия ,, безалкохолните напитки и всички силно калорични храни и напитки ..
    2-ро яко спорт + фитнес (по възможност)
    Според мен 90 дневната идея не е особено сполучлива [ ако си чувала за йо-йо ефекта .. ]] Така че яж разделно - само белтъчини ,, само въглехидрати ,, белтъчини + неутрални храни или въглехидрати + неутрални храни .. Целта не е да гладуваш ,, а да ограничаваш вредните храни за организма !!

20 килограма са сериозно нещо .. както казаха преди мен .. Вече зависи дали и друг път си се подлагала на сериозна диета и натоварване всеки ден .. Успех

Град
    around the world !
    1. Зареди се с голяма доза търпение, все пак нищо не става от днес за утре.
    2. Започни да спортуваш, най-важно в една диета е движението. (според мен)
    3. Ограничи приемането на хляб, други тестени и сладки изделия. Наблягай повече на плодове,зеленчуци.
    4. Не пий газирано, давай само вода, доста вода.
    5. Не стой пред пц-то да се жалваш, отивай да спортуваш във всеки един удобен момент.
    6. Ако пушиш, пиеш - намалявай
    7. Внимавай да не се разболееш, че от диета да го докараш на нещо кофти. Промяната на в режима на организма влияе драстично на здравето.

Успех !

Оххх и аз съм 160 и тежа 61-2 кг и не се чувствам хич добре аз не сем на диета просто спрях нездравословните храни и така искам да стана 50 ама много искам и знам че ще издържа и ще успея, но жалкото е че аз заради кг си не мога да си намеря гадже! И нещото което ме мотивира е че майка ми непрекъснато ми казва колко съм дебела! И ще успея знам го! Желая ти успех и на тебе и според мен диета не е вариант ще си съсипеш организма! Недей!
    sladkata_ani4ka

Голям фен Аватара на stelit0
    защо не си направиш Vega тест .Ако искаш ми пишши на лично да ти обясня или ми влез в темата за vega тест.На същата страница е!!!и успех със свалянето на килограмите.

Голям фен Аватара на stelit0
    защо не си направиш Vega тест .Ако искаш ми пишши на лично да ти обясня или ми влез в темата за vega тест.На същата страница е!!!и успех със свалянето на килограмите.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Оххх и аз съм 160 и тежа 61-2 кг и не се чувствам хич добре аз не сем на диета просто спрях нездравословните храни и така искам да стана 50 ама много искам и знам че ще издържа и ще успея, но жалкото е че аз заради кг си не мога да си намеря гадже! И нещото което ме мотивира е че майка ми непрекъснато ми казва колко съм дебела! И ще успея знам го! Желая ти успех и на тебе и според мен диета не е вариант ще си съсипеш организма! Недей!
    Наистина ли .. ??? !!
    Божичкоооо,.. Аз съм 165 и 65-66 кг.. и искам да стана 50, но ще видим какво ще стане.. и досега никой от родителите ми не ми е казвал, че съм дебела.. и като цяло много малко хора са ми го казвали.. и вероятно защото ги дразня.. ноо... (виж сега.. аз си знам че съм дебела.. и.. не е нужно някой да ми го казва..)
    Още нещо.. само лигавите лапенца, които искат гадже само заради външния вид за да могат да се хвалят с него наляво и надясно избират по килограмите.. Много ясно, че ще предпочетат едно слабо момиче пред някоя дебела.. Логично е.. Но ако всичко друго ти е наред а само килограмите са ти проблем не мисля, че трябва да имаш проблем с момчетата.. А и всичко си идва на мястото.. Щом нямаш значи най - вероятно не е дошло времето още..
    Хмм.. и аз почвам 90 дневната от утре..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Наистина ли .. ??? !!
    Божичкоооо,.. Аз съм 165 и 65-66 кг.. и искам да стана 50, но ще видим какво ще стане.. и досега никой от родителите ми не ми е казвал, че съм дебела.. и като цяло много малко хора са ми го казвали.. и вероятно защото ги дразня.. ноо... (виж сега.. аз си знам че съм дебела.. и.. не е нужно някой да ми го казва..)
    Още нещо.. само лигавите лапенца, които искат гадже само заради външния вид за да могат да се хвалят с него наляво и надясно избират по килограмите.. Много ясно, че ще предпочетат едно слабо момиче пред някоя дебела.. Логично е.. Но ако всичко друго ти е наред а само килограмите са ти проблем не мисля, че трябва да имаш проблем с момчетата.. А и всичко си идва на мястото.. Щом нямаш значи най - вероятно не е дошло времето още..

Ние с теб(silviau66) В диети-дневник 2 ще пишем заедно да видим коя 1-ва ще отслабне

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Наистина ли .. ??? !!

Ние с теб(silviau66) В диети-дневник 2 ще пишем заедно да видим коя 1-ва ще отслабне
    Ами аз предполагам, че ще съм аз зашото имам повечко за сваляне.. Но все пак.. Ще видим.. Успех..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Супер фен
    Мерси и на теб =) аз имах предвид до края ама няма значение

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Мерси и на теб =) аз имах предвид до края ама няма значение
    Упсс.. Съжалявам..грешно съм разбрала..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    90-дневната диета е много тежка.Особено за дете като теб. Цял ден само на вода не те виждам.

Разделно хранене+ фитнес Това е решението.както и без газирано,много сладко и солено.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Наистина ли .. ??? !!
    И аз почвам 90 дневната от утре ще сме заедно И всичко което казах е истина и само кг не са мии наред! Направо ми се реве честно
    sladkata_ani4ka

И освен това да допълня
    Усещам че без диета няма да стане въпреки че по горе казах че няма смисъл сега не съп убедена в това че може без диета затова почвам 90 дневната от утре
    sladkata_ani4ka

Супер фен
    Да направим ли тема за 90 дневната диета и тези,който я спазват от утре?Само за 90 дневната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си