.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Шампоан?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Шампоан?

Здравейте,искам да ми препоръчате добър шампоан за коса,мойта е мазна и трудно попадам на добър който да ми прави косата хубава,мислила съм си за Глисс светло розовия,дали е подходящ за мен и някой ако го е ползвал нека каже дали е доволен

http://2.bp.blogspot.com/_CJTYoMV4Ni...silk+gloss.gif

а да питам на Елсев с пчелно млечеце става ли за мазна коса

http://www.lorealparisbulgaria.com/i...62/HCa17_1.jpg

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам дали става за мазна коса,но Елсев наистина е добър..За първата не мога да кажа нищо - не съм я ползвала
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на psych0
    http://2.bp.blogspot.com/_CJTYoMV4Ni...silk+gloss.gif

хубав е,но не знам дали е за мазна коса аз го използвам-косата ми е мекичка и има обем и ухае приятно
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Град
    Варна
    Аз използвам първият и въобще не ти препоръчвам да си го вземаш, щом си с мазна коса. Нито пък вторият.

Един съвет - ако имате мазна коса, в никакъв случай не си купувайте шампоани за блясък, съдържат масла , които допълнително ще утежнят положението.

Преди доста време Хербъл Есенсис имаха шампоан за мазна коса и мои понати бяха доволни от него, но не знам дали съществува такъв вече.

Има и шампоан на Глис Кюр, но не си спомням какъв цвят беше.

Успех в търсенето.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз използвам на Дав и съм доволна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Елсев за мен е най-хубавият шампоан, и точно този - с меда. Моята коса е по-суха, не знам на мазна как ще влияе. Според мен пробвай, наистина е супер шампоана
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Пловдив
    а тоя става ли за мазна?

http://beautymarked.com.au/blog/wp-c...lohydation.jpg

Моята преди беше мазна и когато използвах хидратантни шампоани най дълго ми издържаше. Пробвай Orzene с бира или с екстракти. Продават се в обикновените супермаркети.

Повече от фен Аватара на stylo
    а глис не си го копувай изобщо.щом ти е мазна косата изобщо.аз не съм доволна от него (лично мнение).за дрл нз

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от stylo
    а глис не си го копувай изобщо.щом ти е мазна косата изобщо.аз не съм доволна от него (лично мнение).за дрл нз
    и аз бях с мазна коса.. и като използвах и маската и балсама сега съм си екстрва... явно зависи от косата
    Просто аз

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    И моята е мазна,но от лятото се мия само с шампоани за суха коса т.е. овлажняващи и съм страшно доволна,косата ми е много по-красива и не се омазнява толкова

Ами този ако не 100 % то поне 90 % ще е ефикасен L'oreal Pure Resource ....но е скъп защото е професионален.....цените варират от 18 до 30 лв (зависи от къде ще си го купиш)...според мен и на Clear шампоаните са страшно добри (и са на нормални цени....30 лв за шампоан са много според мен....но нямам проблем с омазняването и може би за това така мисля) та Clear също имат резработен спрециален шампоан за мазна коса,който също би имал ефект

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

слушай сега аз какво ще ти кажа. Моята коса също е ужасно мазна и съм се мила с какви ли не шампоани, какви ли не маски съм си правила, то не бяха лимони, не бяха чудеса.. докато не открих.. Джонсънс Бейби Мия косата си с него вече 1 месец, през 3 дни и за тия 3 дни дори леко не се омазнява. За сега съм с розовия Джонсънс, но днес ще си взема друг цвят, за да не свиква косата ми с един и същ шампоан. И ако използваш балсам за коса спри, защото балсамите омазняват. Шампоан- балсамите 2в 1 също омазняват.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    а тоя става ли за мазна?

Добре де, какво си заразпитвала тоя става ли за мазна, оня става ли за мазна?! Нали на опаковката на шампоана пише за каква коса е?! Няма да пише за суха или за пърхут и да става за мазна!!! Ама че глупави въпроси задаваш

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    а тоя става ли за мазна?

Добре де, какво си заразпитвала тоя става ли за мазна, оня става ли за мазна?! Нали на опаковката на шампоана пише за каква коса е?! Няма да пише за суха или за пърхут и да става за мазна!!! Ама че глупави въпроси задаваш
    -Английски форум- питаш нещо и ти отговарят
    -Руски форум- питаш нещо и ти отвръщат с въпрос
    -Български форум- питаш нещо и ти обясняват коооолко си тъп..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Супер фен Аватара на cookie_master
    мале коя на глис такъв пърхот ми докара.
    не си го купувай в никакъв случай!
    МОМИЧЕ!

Град
    Пловдив
    м то като чета мненията няма ни едно положително мнение за Глис,и вече се отказвам от него макар че мислих че са добра марка

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Моята преди беше мазна и когато използвах хидратантни шампоани най дълго ми издържаше. Пробвай Orzene с бира или с екстракти. Продават се в обикновените супермаркети.
    Значи и моята коса се омазнява бързо,до сега бях със Clever за мазен скалп ама не бях мн доволна и така де сега си взех този от Kaufland и да видиме с него как ще бъде!!! По-късно ще кажа дали става или не! надявям се че тва е все още от пубертета

Град
    [На Метри От Земята]
    м то като чета мненията няма ни едно положително мнение за Глис,и вече се отказвам от него макар че мислих че са добра марка
    явно моите мнение в тази тема не се зачитат много много
    Просто аз

Град
    Пловдив
    [b]купих си на Елсев с перла и цитрус за мазна коса,и много добре ми я изми,да видим колко време ще изкарам без да си я мия,ако съм доволна ще ви кажа

Град
    Neverland
    [b]купих си на Елсев с перла и цитрус за мазна коса,и много добре ми я изми,да видим колко време ще изкарам без да си я мия,ако съм доволна ще ви кажа
    аз преди го имах този шапоан и беше многоо як
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    аз преди го имах този шапоан и беше многоо як
    дано наистина да си заслужава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си