Пиша тази тема за съвет и главно,за да си излея мъката...

Класа ни е голям и го делим на примерни ученици и такива на които не им пука...Аз съм добра ученичка и си дружа с хора,които идват на училище да учат,но от около месец започнах да изкарвам лоши оценки,да дружа с хора които не им пука ,че ще останат неуки...всички стари "приятели"започнаха да ме отбягват,да говорят зад гърба ми,да си шушукат пред мен и да се смеят на дрехите ми или на музиката която слушам...най-добрата ми приятелка..познаваме се от 10 години и изведнъж започна да не ми обръща никакво внимание,да се хили с друготе за неща по мой адрес...понякога идва и си проказваме както преди,но сега не мога да споделя нищо с никого...кажа ли нещо всички се смеят и казват по някоя обида за момчето което харесвам или за мен...

Омръзна ми!Нямам приятели,не се разбирам с родителите си добре,излизам с хора,с които до сега не съм дружила...Напоследък рядко излизам с тях,защото знам,че с тях си развалям бъдещето...

Незнам какво да правя...няма с кой да споделя,да поговоря...
Не смятам да се връщам при ужким приятелите ми,защото те вече показаха,че за тях съм нищо...не искам и да продължа да дружа със сегашната ми компания...
пп>ще помоля да спестите кометари от типа"режи вените"или "ти си много тъпа" и тн...