.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен

Гнусен съм

Гнусен съм,хора.В училище всички ми се подиграват и се гаврят с мене,само ме удрят,закачат,а момичетата се гнусеят от мене,каквото и да им кажа ми викат махай се бе идиот

гледам да правя сичко вазможно,къпя се редовно (през ден), обескосмявам си лицето,врата,мишницити и члена, и гледам да си направя прическа,но пак всички ми се подиграват,не искам повече,писна ми от гадния живот

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    с ква цел се подиграват и заради кво?тъй като не уточни,за кво става въпрос?

Супер фен Аватара на psych0
    недей да се комплексираш толкова...
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Защото виждат, че им се връзваш на думите, а и предполагам, че си по-свит и т.н.
    Напомпай си самочувствието малко.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ти ще можеш ли да си "напомпаш" самочувствието, когато всеки ден 10 съучиници ти се подиграват и ти казват колко си грозен, гнусен и т.н. ве, кретен?!?!
    <N>

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    най-вероятно го правят защото ти завиждат за нещо не им обръщай внимание и толкова във всеки клас има по 1 или няколко такива подигравачи а и щом те закачат значи са комплексари
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на sunshine955
    комплексари
    успех, дано сичко се оправи

Супер фен Аватара на galu6a
    не им обръщай внимание
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не им обръщай внимание..Направи се,че все едно ги няма..
    Успех !!
    Дано всичко се оправи !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Виж значи когато ти се подиграват макар и да ти е гадно не го показвай, а се опитвай да го обърнеш на майтап и се смей или кажи нещо тъпо и гадно за тях. Те ще се заяждат, заяждат и ще видят, че не им се връзваш и ще спрът.
    Намери си приятели, дори и да не са от твоя клас поне във междучасията да се събирате и да си лафите ала бала поне на теб да ти е забавно и тези с ттечение на времето като видят, че не им вървиш по свирката ще спрът с обидите .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Яяяяяяяяяяяяяяяя, нашият мил дерматолог се издаде!
    Цитирай Първоначално написано от vow
    Можеш да опиташ с L'oreal PURE ZONE или Гарниер 3в1,скоро го предписах на една пациентка и е доволна около10 лева е има голям ефект,но бих могла да съм по-сигурна ако сложиш снимка на кожата си (на лицето си от близо)
    Ето я и темата "Нещо против пъпки"
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#6580885

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Лошото на темата, е че е ебавка, но попринцип има такива момичета и момчета с такива проблеми....
    i got a little Secret for ya..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    ти ще можеш ли да си "напомпаш" самочувствието, когато всеки ден 10 съучиници ти се подиграват и ти казват колко си грозен, гнусен и т.н. ве, кретен?!?!
    Да, ще мога, ти си кретена в случая. Като някои хора са ти казали нещо, да се предаваме и да почваме да се самосъжаляваме ли бе, или да се изправим, да продължим напред и да си вдигнем главата?
    Ако ти си от тея жалки и самосъжаляващи се хора - жалко за теб.

ValLoveYa, за кво пък да му завиждат?

Повече от фен
    да поясня,ако сте чели и другите ми мнения ще видите,че дерматолога е сестра ми и съм казвал,че регистрацията се ползва и от сестра ми която е на 21,а аз съм на 16

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Имаше една тема в Училище и приятели, там ти писах

Град
    пространството на Дисе
    да поясня,ако сте чели и другите ми мнения ще видите,че дерматолога е сестра ми и съм казвал,че регистрацията се ползва и от сестра ми която е на 21,а аз съм на 16
    И продължаваш да лъжеш. Как, мама му стара, става тоя номер? 6 години се учи медицина-магистърска степен + още 4 години специализиране "Дерматология и венерология"=10 години учене. Да кажем, че е станала студентка на 19, това значи, че ще е дипломиран кожен лекар най-рано на 29 години. Айде стига!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен
    не лъжа,казвам ви истината,може да е мед.сестра или нещотакова,но съм сигурен,че е свързано с дерманологията

Град
    пространството на Дисе
    не лъжа,казвам ви истината,може да е мед.сестра или нещотакова,но съм сигурен,че е свързано с дерманологията
    Зле.... мед. сестрите учат по 4 години. Рано й е още да практикува. Още повече да предписва каквото и да било.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    най-вероятно го правят защото ти завиждат за нещо не им обръщай внимание и толкова във всеки клас има по 1 или няколко такива подигравачи а и щом те закачат значи са комплексари

най-тъпото изказване!
    просто в побертета сме зли

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa

най-тъпото изказване!
    просто в побертета сме зли
    да,пУбертета

Град
    пространството на Дисе
    Не издребнявай- виж как си изписал дерматологията!

Повече от фен
    това е просто грешка от клавиатурата а не правописан

А имаш ли си приятели от класа? Те защитават ли те?
    Иначе не се връзвай на другите-или ти завиждат или си нямат друга работа и само търсят с кой да се заядат...

Пич,къпи се всеки ден,не през ден ,а и всичко е до държание...просто не им обръщай внимание.и бъди по печен.. купи си нови ,хуабви дрехи,които ще ти повдигнат самочувстието :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от coolness
    Пич,къпи се всеки ден,не през ден ,а и всичко е до държание...просто не им обръщай внимание.и бъди по печен.. купи си нови ,хуабви дрехи,които ще ти повдигнат самочувстието :P
    каза ми доктор,че не е хубаво да се мие галвата секи ден,затова аз всеки ден си мия половите органи,а през ден се къпя,не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си