- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- чувствам се отвратително
Наистина незнам как да започна. чувствам се отвратително. Каче че съм пропаднал в тъмна черна яма и няма шанс да изляза. Живото ми се струва тъп, безсмислен, плосък. Не намирам смисъл в нищо - нито в науката, ученето, задушавам се от училищната отмосвера, от борбата за оценки, струва ми се толкова ограничено и напразно. Не намирам смисъл в мевдучовешките отношения - любов, приятелство. чувствам една огромна празнота... Отвратително. Изпитва л и ли сте нещо подобно, какво бихте ме посъветвали?
Оуу да.
Слущай музика, нареви се и като си легнеш да се наспиш утре ще ти бъде по - добре. Поне при мен става.
Никога не съм се чувствал така, непознати чувства..
нещо от пубертета е ще се оправиш
Вафла..
Говориш за самотата, за безразличието... наистина е много кофти.
Отвратително е! Аз в тези моменти не мога направо да си намеря място. Иде ми да рева, да крещя, че да убивам. Просто мразя това! Наскоро, така да се каже 'открих' това чувство ии това е сигурно най гадното чувство!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
от известно време да защото 2 приятелки си тръгнаха от класа ми и са няма какво да правяма не ми е интересно скука пълна умирам без тях преди се борех за тях смисал защитавах щото се се забъркваха в проблеми и аз обичах да ги пазя а сега нямам нищо дори неми пъка дали ще пре4ъкат някой от класа ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
Първоначално написано от Djuff
Брях,брях
В момента съм така.
Преядох на обяд...
Зле ми е и ме боли корема... некъв ужас е.![]()
Споко,отминава.И на мен ми се е случвало,просто почакай малко,за да излезе нещо,което да те заинтересова.През това време прави всичко както обикновено,а и можеш да потърсиш нови занимания.
Може би за момента няма нещо, което да ти привлече вниманието, да те заинтригува.![]()
Животът е толкова динамичен, интересен.. би трябвало да се опиташ да промениш нещо, а не само да мрънкаш как всичко ти е безразлично.![]()
Ти си приел за факт, че всичко е безсмислено и явно не можеш да приемеш нещо различно от това.Пробвай, опитвай нови неща, излизай с хора.Нали знаеш, че животът е такъв, какъвто си го направиш.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.