- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бонбони "Мерси"
Извинявам се за тъпата тема, просто няма към кого да се обърна. Ще съм краткаИма малка и голяма кутия бонбони "Мерси", въпроса ми е колко са в голямата и колко са в малката
Търсих из нета, но намерих, че в малката са 22, пък в голямата около 30, ама нещо не ми се стори вярно. Мерси предварително, чао
![]()
некво число е,дето се дели на 4
щото имаш 4 жълти,4 кафяви,4 сини, 4 лилави, 4 зелени
мда,значи са 20 броя
еххх,всеки ден ги ям,а не знам колко са![]()
МЕРСИииии,не са ми лубимите,ама нали са шоколад....
Имам някакъв смътен спомен, че я голямата са над 30.. черпих си класа едно време и си спомням, че останаха доста.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Значи вярно, че са 32Че то е много по-изгодно да купиш 2 малки, отколкото 1 голяма
![]()
Ми аз днес ги гледах в Кауфланд, малката беше 6 и нещо, голямата беше 12 и нещоА разликата им щом е 10тина бонбона... оф, няма значение
Мерси
![]()
^ зависи кое мерси ядеш![]()
вчера последно ядох такива и помня,е обстойно гледах картинката с цветовете на бонбоните в някаква чашка и забелязах,че един или два цвята липсват в моята кутиясмисъл явно на картинката беше неква друга разфасовка,ам
оффф,6 и 12 за левове ли говориш?
имам съмнения,че не са 20,а 24![]()
има едни гадни ама не помня кой цвят бяха дето никой не ги иска за яденевсе на мен ми се падат
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
сещам се за кои говоришПървоначално написано от kypo
![]()
и при мен никой не искаше да ги яде и ги опатках....
интересното беше,че си изядох кутийката като първия човек,подхванах втората и след като ги изядох викам леле,кви са отвратителни тия боМбони![]()
Да, при мен става така с почти всички храни.Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
6 и 12, левове, даИначееее има едни гадни, които все едно са марципан
![]()
Как ми се приядоха...
^ то даже така си се води и на опаковката - марципан.
What you give is what you get!
Извинете за тъпия въпрос, но ...искам да попитам колко сантиметра приблизително е малката кутия на "Мерси" ? Понеже искам да ги подаря, но с редица други подаръци, които вече съм опаковала в луксозна кутия, която е приблизително 18см. Та се чудих дали и бонбоните ще се съберат вътре. Виждам, че темата е малко стара, но все пак се надявам да ми помогнете. Ако не взимам линията и отивам на магазина.)