Жалко е, че всеки разглежда проблема едностранно, а това е изключително голяма грешка.

Наивно е да се разсъждава по този начин. Още по - жалкото е, че това е изключително често срещан вид разсъждение.

Наричаха ме така, правиха ми това, тъпчеха ме и най - важното: "НЯМАШЕ НА КОЙ ДА СЕ ОПРА, НЯМАХ ОПОРА, НЯМАШЕ КОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ, НЯМАХ СИ НИКОЙ" - Ето това са едни мнооооооооооооооооооооооо ооооооого грешни думи на едно дете.

Не трябва да се разсъждава по този начин!!!

Деца, защо винаги изолирате родителите си? Защо винаги ги затривате някъде в пейзажа? Какво означават за вас родителите?

Абе хора, какви са тези съвети? Това нещо, ако е реално е супер голям проблем и едва ли някое дете в 5-6-7 или 8 клас ще се справи с едни обикновени съвети или с промяна в държанието си. Моля ви се.

Това са доста големи проблеми, които трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да споделяте на родителите си! Крайно време всичко се промени... Света, климата, хората...

Все повече и ПОВЕЧЕ децата започват да си мислят, че, ако се оплачат на родителите си, са женчовци ( за момчетата ), че са мамини деца, ей такъв набор от простотии, които трябва задължително да се избегнат. Дори започнаха да се срамуват да викат родителите си, защото ще им се смеят в училище.

"Не исках да казвам на нашите, защото не исках да разбет колко нищожна е дъщеря им" - или нещо близко до това...

Трудно мога да го коментирам, но ще призная, че е невероятната простотия. На този свят има само ДВАМА души, които се интересуват истински за вас! Това са вашите родители! При положение, че децата са се превърнали в подметка на училището, само те могат да ви помогнат. Какви са тези филми изобщо не мога да схана тука? Нещо ми се губят редове.

Казва се на родителите, отиват праскат шамари на отворените и ги предупреждават. Никой родител не би си оставил детето да бъде тормозено или малтретирано, гарантирам! Те са единствените хора, който ще направят всичко за вас и ще се застъпят.

Говори с родителите си, НЕ С НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ в някакъв измислен форум! Те могат да ти дадат подкрепа, никой друг няма да го направи...

Най - голямата грешка на децата е да не споделят... Най - голямата!